AMD'den Bıktım Artık...

şuanhangi kartı almayı düşünüyorsun peki?
Ben 6800xt de karar kılmıştım ama şimdi 3070 ti alsam mı düşünüyorum ama onunda 8 gb ramı var. Almışken uzun ömürlü olacaksa 3080 mantıklı gibi.
Rtx 2060 aldim Asus dual evo şuan dağıtımda gelsin inşallah testlerini yapcam kullanmaya başlıcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Amd böyle Sorunluysa O zaman ikinci el aldığımız zaman fiyatını 2 katından fazla kırmak mümkün olur.
Evet hocam ondna 2. Elde çok düşük fiyatı

Rtx 2060 aldim Asus dual evo şuan dağıtımda gelsin inşallah testlerini yapcam kullanmaya başlıcam
Hayırlı olsun. Gülegüle kullan.
Hemde Amd tarafa bakarak bi TroLL gülüşü çak.

Ben Gtx 1060'tan direk 2-3 seri ileriye atlamayı düşünüyorum. Daha oyunlar akıcı aslında. Biraz zaman alabilir benim sistemin zayıflaması.

Hayırlı olsun. Gülegüle kullan.
Hemde Amd tarafa bakarak bi TroLL gülüşü çak.

Ben Gtx 1060'tan direk 2-3 seri ileriye atlamayı düşünüyorum. Daha oyunlar akıcı aslında. Biraz zaman alabilir benim sistemin zayıflaması.
RX 6700 XT rogla gülüş atıyorum bende 1 yıldır watmandir cart curt hicbisi olmadı

Konu sahibi yeni kart almış kargosu yola çıkmış konu hala devam ediyor :)

Konu sahibi yeni kart almış kargosu yola çıkmış konu hala devam ediyor :)
Napcan işte şuan sistemde takılı testleri yaptım oyunun sunduğu max ayarda fh4 oynuyorum amd savunanlar kudurmaya devam

Gülüş atma yerine Amd kullanan arkadaşlarına yardım etsen daha iyi olur sanki.
Sıkıntımız kalmadı şükür rtx 2060 geldi 71 derece üstünü görmüyorum çok fazla fh4 teyim şuan

Gülüş atma yerine Amd kullanan arkadaşlarına yardım etsen daha iyi olur sanki.
Drop yok miss gibi takılma yok oh sonunda kyun oynuyorum rahatça şükür

Napcan işte şuan sistemde takılı testleri yaptım oyunun sunduğu max ayarda fh4 oynuyorum amd savunanlar kudurmaya devam

Sıkıntımız kalmadı şükür rtx 2060 geldi 71 derece üstünü görmüyorum çok fazla fh4 teyim şuan

Hocam hayırlı olsun umarım sıkıntısız ve sorunsuz bir şekilde uzun yıllar kullanırsın

Hocam hayırlı olsun umarım sıkıntısız ve sorunsuz bir şekilde uzun yıllar kullanırsın
İnşallah hocam eklemeyi unutmuşum coil whine seside yok miss gibi maşallah

Hayırlı olsun kardeşim. Diğer canavar kartını ne yaptın peki? :D sjdhjvdfjfdd

hayırlı olsun kudurun amdciler adam nvidiaya geçti sorunu kalmadı ben kavga çıkarmadım bu arada bana sallamış yine amdciler amaa ben sadece doğruları söyledim siz gerçekleri kaldıramıyorsunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,118
Üyeler
186,848
Son üye
wildwachsend
Geri