İyi yapmışsın. İmzada RTX 2060 yazısını görünür yap bariİadeye gitti inşallah ederler
4090 alcam diye donla kon açan adam sen degilmiydinRX 6700 XT rogla gülüş atıyorum bende 1 yıldır watmandir cart curt hicbisi olmadı
? Ne diyon bilader4090 alcam diye donla kon açan adam sen degilmiydin
Gene telefon yazımı bozmuş birisi sürekli 4090 beklemek mantıklı mı diye konu açıyordu benzettim galiba? Ne diyon bilader
Arkadaş dalga geçmiş AMD için 6600 XT ve üstü bence watman gibi hatalar gören çok azdırGülüş atma yerine Amd kullanan arkadaşlarına yardım etsen daha iyi olur sanki.
Olabilir -_-Gene telefon yazımı bozmuş birisi sürekli 4090 beklemek mantıklı mı diye konu açıyordu benzettim galiba
1660s ne abi yok 1650 alsınBende bütçe sıkıntı aynı paraya bi 1660s satiolar onun yerine bu cook iyi
Hocam sonuc nedir acaba ?Hayırlı olsun hocam bende iade talep ettim 4 k vermiştim umarım iade olur değişime de razıyım geldiği gibi ilana kapalı kutu olarak koycam değişim olursa umarım benim ki de çözülür
Bu arada arkadaşlar tabi ki AMD biraz problemli. Bu konuda diyecek bir şey yok ama. Sanırım denk gelene tam denk geliyor. Yoksa 9K olan 3060 ezip geçiyor. Şuan 9300 e rx6700 mevcut. Bakiyem biraz daha kısıtlı kalırsa ben yine 6700 XT ye döneceğim gibi. Zaten New world oynuyorum onda problem yapmıyor oynar geçerim xd1660s ne abi yok 1650 alsın