Enivici Vokke
80+ Gold
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3,170
- İsim
- Abdullah Aydoğdu
Hacı 28 sayfa mesajı okuyamayacağım, sorunu hallettin mi?Bende anlamadım nasıl çözüme ulaşırım diye yazdım birden amd fanboylari doldu buraya ha birde boş yapanlar konu buraya geldi Malesef
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hah işte şu mantıkla yaklasamiyo bağnazlar ben oraya demişim ki çoğu şeyi denememe ragmen düzelmedi adam gelmiş bana hala bende sorun yok onda sorun yok tek tük sen yaşıyon ben açıklamaya bir çok şeyi denedim düzelmedi garantiden de cevap alamadım nasıl çözerim bu garanti işini diye yazdım adamlar malum partiyi savunan dayılar dan farksız şekilde NVİDİA AMD kavgası yapmaya başladılar adam bana sen yaşadın sadece diyor ben diyorum kardeşim veya hocam forumda çok kişi yaşıyor konu açıyor diyorum dünya genelinde de amd nam saldı zaten bu driver sorunlarında adama bunu anlatmaya çalışıyorum ters ters ceval veriyor ben tersleyince üslub topla deniliyor @Abdullah Hacıgül abi bu forumun yaş kitlesi büyüyecek yere daha da küçülüyor haberin olsun daha geçenlerde 35 veya 37 olması lazım adam konuda derdine çare arıyor çocuğun biri adama hakaret edip tersliyor bunun Sonucunda büyük yaş kitlesi forumdan uzaklaşıyor buna bir çözüm gerekli tekçe o değil bizleri kışkırtıcı şekilde mesajlar yazıyorlar sonra biz bir argo söyleyince uyarı yiyoruz .