Neler Yeni

AMD'den Bıktım Artık...

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,170
İsim
Abdullah Aydoğdu
Bende anlamadım nasıl çözüme ulaşırım diye yazdım birden amd fanboylari doldu buraya ha birde boş yapanlar konu buraya geldi Malesef
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hah işte şu mantıkla yaklasamiyo bağnazlar ben oraya demişim ki çoğu şeyi denememe ragmen düzelmedi adam gelmiş bana hala bende sorun yok onda sorun yok tek tük sen yaşıyon ben açıklamaya bir çok şeyi denedim düzelmedi garantiden de cevap alamadım nasıl çözerim bu garanti işini diye yazdım adamlar malum partiyi savunan dayılar dan farksız şekilde NVİDİA AMD kavgası yapmaya başladılar adam bana sen yaşadın sadece diyor ben diyorum kardeşim veya hocam forumda çok kişi yaşıyor konu açıyor diyorum dünya genelinde de amd nam saldı zaten bu driver sorunlarında adama bunu anlatmaya çalışıyorum ters ters ceval veriyor ben tersleyince üslub topla deniliyor @Abdullah Hacıgül abi bu forumun yaş kitlesi büyüyecek yere daha da küçülüyor haberin olsun daha geçenlerde 35 veya 37 olması lazım adam konuda derdine çare arıyor çocuğun biri adama hakaret edip tersliyor bunun Sonucunda büyük yaş kitlesi forumdan uzaklaşıyor buna bir çözüm gerekli tekçe o değil bizleri kışkırtıcı şekilde mesajlar yazıyorlar sonra biz bir argo söyleyince uyarı yiyoruz .
Hacı 28 sayfa mesajı okuyamayacağım, sorunu hallettin mi?

Can...

80+ Platinum
Hacı 28 sayfa mesajı okuyamayacağım, sorunu hallettin mi?
Evet dostum iade talebi açtım sonra firmayi aradım ilk acmamislardi ondan buraya danışmıştım sonra ertesi gün aradım açtılar gönderebilirsiniz veya endeks bilişime gönderebilirsiniz dediler dedim bende iade talebi açtım zaten tamam gelsin biz firmaya ulaştıralim dediler gönderim sağladım bakalım ne sonuç çıkacak

Armutvelimon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
musa
Bende rx6500 XT var bende siyah ekran oluyordu iade edip yenisini aldım sorun yok suan

Can...

80+ Platinum
Bende rx6500 XT var bende siyah ekran oluyordu iade edip yenisini aldım sorun yok suan
Hayırlı olsun hocam bende iade talep ettim 4 k vermiştim umarım iade olur değişime de razıyım geldiği gibi ilana kapalı kutu olarak koycam değişim olursa umarım benim ki de çözülür

Smuleff

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Mertcan Çakar
Lanet gelsin artık ya nerden bulastim ben bu amd ye ya bıktım be bu rx 6500xt den dedim arkadaşlar la valorant atalım girdim maçı başlattım spike hücum girdij bozdular diğer maçta bozulmadı giriyodu oyuna bekleme ekranındaydi tak ekran siyah oldu pc yi yeniden başlattım ve ne yazık ki ekran karti driver ı çökmüş ben bıktım bu işten be. Düzeltmem için öneride bulunmayın taktik vermeyin biraz daha beni sinir ederse ekran kartını kırarım sinirden çünkü yazık olur garanti için yazdım dönen olmadı bayada geçti ben bıktım nasıl kurtula bilirm ben bu kartı satamam verdiğim kişiye kusurlu verince içim el. Vermez rahat olamam şu garanti olayını nasıl halledebiliriz
ekran kartı driver sürümünü paylaşırmısın

Can...

80+ Platinum
Gitti artık garantiye yolladım
Ama 22..5.1 de kurdum sorun çıkardı 22.7.1 de kuruldu sıkıntı çıkardı sistemin işlemci ssd ram anakart değişti yine sorun devam etti başka sistemde denedim yine aynı oluyordu

Yerine rtx 2060 aldım asus dual evo

bipolar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Muhammed Berat Yörük
Gitti artık garantiye yolladım
Ama 22..5.1 de kurdum sorun çıkardı 22.7.1 de kuruldu sıkıntı çıkardı sistemin işlemci ssd ram anakart değişti yine sorun devam etti başka sistemde denedim yine aynı oluyordu

Yerine rtx 2060 aldım asus dual evo
en iyisini yapmışsın knk amd ekran kartları baya sorunlu hala 6000 serisinde öylr bişey yok diye savunan arkadaşlar var ya anlam veremiyorum bir türlü hayırlı olsun yeni kartın

Qube

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Yunus
şuanhangi kartı almayı düşünüyorsun peki?
Ben 6800xt de karar kılmıştım ama şimdi 3070 ti alsam mı düşünüyorum ama onunda 8 gb ramı var. Almışken uzun ömürlü olacaksa 3080 mantıklı gibi.

Armutvelimon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
musa
Hayırlı olsun hocam bende iade talep ettim 4 k vermiştim umarım iade olur değişime de razıyım geldiği gibi ilana kapalı kutu olarak koycam değişim olursa umarım benim ki de çözülür
Valla ben 3500 e aldım size biraz pahalı gelmiş iyi mi? iade etmişsiniz

Genzo

80+
Bence çok boş bir tartışma kendimde yıllardır amd kullanıyorum. Alım gücüm olsa amd ile uğraşmam basarım parayınalırım nvdia yı buradakilerin yüzde 95 de aynı şekilde davranır. Alım gücü düşük bir ülkede yaşayıp nvdia amd kavgası yapıyoruz boş yere..

Dragan2

80+
Cidden firmaların fanboyları olması çok saçma diye düşünüyorum. RX 6600 kullanıcısı olarak ben de bütçe sıkıntım olmasa Nvidia alır geçerdim

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,535
İsim
uwu
Cidden firmaların fanboyları olması çok saçma diye düşünüyorum. RX 6600 kullanıcısı olarak ben de bütçe sıkıntım olmasa Nvidia alır geçerdim
Bende bütçe sıkıntı aynı paraya bi 1660s satiolar onun yerine bu cook iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,398
Üyeler
164,834
Son üye
Ömer Can Kantar
Top Bottom