Neler Yeni

AMD'den Bıktım Artık...

axion55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Oguzhan yılmaz
Hocam tek tük yaşadığınız sürücü kaynaklı problemleri burada kartların hepsi sorunluymuşcasına yazıp milletin aklını bulandırmayın. Fanboylukla falan bir alakası yok bunun dediğiniz kartlar sıkıntılı olsa dünya çalkalanır zaten. Ufak tefek yaşadığınız sorunları büyütüp çamur atıp durmayın, asıl siz fanboyluk yapıyorsunuz. Kartın sorunluysa gönderirsin servisine gerekirse yenisini gönderirler. Ayrıca kimse sizi zorlamıyor AMD kart alın diye. Madem sorunlu olduğunu biliyorsun git Nvidia kart al o zaman. 1 aydır RX 6600 kullanıyorum hem de yıllardır çamur attığınız Sapphire'ın RX6600 ünü. Bir sürü farklı, eski yeni, DirectX 11 - 12 - Vulkan oyunda denedim kartta drop, çökme falan yok. Saat gibi çalışıyor kart.
dünya çalkalandıgı için steam kullanıcıların %80 i nvidia %20 si amd :D :D

Can...

80+ Platinum
Hocam senin kartın sorunlu olabilir. Bu bütün kartların sorunlu olduğunu göstermez. Bak bütün uluslararası sitelere, YouTube kanallarına. Eğer böyle bir kronik sıkıntı olsaydı hepsi hakkında haberler ve videolar yapardı. Sen sitem etmek için bir başlık açmışsın eyvallah ama bunu fırsat bulan diğer çamur atıcılar hemen altında toplanıp atmasyon bilgilerle milletin aklını karıştırıyor. Ha eğer benim fan olduğumu düşünüyorsan da sana şunu söyleyeyim. Eğer alma şansım olsa ben de gider bir tane en temizinden sıfır MSI bir Nvidia kart alırdım. Ama gel gör ki şartlar el vermiyor. Benim AMD'den ne gibi bir kazancım var ki burada fanboyluğunu yapayım. Bundan 10 yıl önce de AMD kart aldım şu an da aldım çünkü daha düşük fiyata aynı performansı alabilmek için. Kaç tane arkadaş gördüm ben AMD kart almayı düşünen ama yazılanları görünce kafası karışan. Hazır fiyatlar düşmüşken belki de kart alabilecek arkadaşları vazgeçirip ellerindeki fırsatı kaçırtmamak lazım.
He he he sensin tamam amd driver sorunların da nam saldı piyasaya bilmeyen yok çok fazla uyrduruyon ilerde sıkıntı çıkarır bu fazla sallamak tek sorun yaşayan ben değilim forumu takip edersen görürsün ve diğer bir çok forumu takip edersen gelmiş boş yapiyon fanboy olduğunu aşırı belli ediyorsun yapma çok linç yersin haberin. Olsun daha fazla da rahatsız etme yazdığın boş şeyleri görmekten yoruldum çünkü hep aynı şeyleri yazıyorsun farklı kelimelerden türetme yoluyla.

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Laptoplarda amd kartlar nasıl?

Can...

80+ Platinum
7 8 yıl R9 285 kullandım driverdan yana tek sıkıntı(siyah ekran, çökme vs) yaşamadım. Şimdi tekrar sistem kuracağım ve 6750xt yada 6800xt alacağım. Nvdiada eşdeğer kartlar min 3-5 bin TL daha pahalı. Bana risk yok ama senin deyiminle var. Ben o fiyat farkına o riski göze alırım.
Rx 6750xt kullanan bir arkadaş var şuan da ekran kararması driver çökmesi vb paran varsa amd ye bulaşmadan direkt nvidia al bana 1 haftalık acil kart lazımdı hata yapıp bunu aldım elimde kaldı şimdi iade/değişime yolladım hayırlısı bakalım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Laptoplarda amd kartlar nasıl?
Ufak tefek olabiliyor bende ryzen5 3500 u var apu gpu da Bir kaç kez driver sorunu yaşadım

EscaLion

80+
Lanet gelsin artık ya nerden bulastim ben bu amd ye ya bıktım be bu rx 6500xt den dedim arkadaşlar la valorant atalım girdim maçı başlattım spike hücum girdij bozdular diğer maçta bozulmadı giriyodu oyuna bekleme ekranındaydi tak ekran siyah oldu pc yi yeniden başlattım ve ne yazık ki ekran karti driver ı çökmüş ben bıktım bu işten be. Düzeltmem için öneride bulunmayın taktik vermeyin biraz daha beni sinir ederse ekran kartını kırarım sinirden çünkü yazık olur garanti için yazdım dönen olmadı bayada geçti ben bıktım nasıl kurtula bilirm ben bu kartı satamam verdiğim kişiye kusurlu verince içim el. Vermez rahat olamam şu garanti olayını nasıl halledebiliriz
lan bu hata driver çökmesimiymiş dc den oyunu yayına verince arada bu hatayı veriyo arada sırada olduğu için ne hatası diyede bakmamıştım bu arada asus rx6700xt var dmnfksjdfskdjofaks

Can...

80+ Platinum
lan bu hata driver çökmesimiymiş dc den oyunu yayına verince arada bu hatayı veriyo arada sırada olduğu için ne hatası diyede bakmamıştım bu arada asus rx6700xt var dmnfksjdfskdjofaks
Evet hocam driver hatası genelde de benim ki gibi çöküyor sürücü

Stettin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Adem Anaz
Bir insanın fazla bütçesi yoksa amd almalı ha benim param var sorun yaşamak istemiyorum diyorsa alsın nvidia rahatına baksın

Miluidor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Kutay
He he he sensin tamam amd driver sorunların da nam saldı piyasaya bilmeyen yok çok fazla uyrduruyon ilerde sıkıntı çıkarır bu fazla sallamak tek sorun yaşayan ben değilim forumu takip edersen görürsün ve diğer bir çok forumu takip edersen gelmiş boş yapiyon fanboy olduğunu aşırı belli ediyorsun yapma çok linç yersin haberin. Olsun daha fazla da rahatsız etme yazdığın boş şeyleri görmekten yoruldum çünkü hep aynı şeyleri yazıyorsun farklı kelimelerden türetme yoluyla.
Aynen hocam bu üslupla devam. Yazdıklarımı adamakıllı okuyanlar zaten ne demek istediğimi anlamıştır. Sana da laf anlatmak için burada daha fazla polemiğe girecek halim yok.

Can...

80+ Platinum
Yok sadece sende var falan yazmışlar bu konu ile ilgili hem diğer forumlar da hemde burada YouTube da tonlarca konu bulur önünüze koyarım
Yok kanka onlar amd fanboy beni sinir edip en son hakaret ettirmeye çalışanlar

Aynen hocam bu üslupla devam. Yazdıklarımı adamakıllı okuyanlar zaten ne demek istediğimi anlamıştır. Sana da laf anlatmak için burada daha fazla polemiğe girecek halim yok.
Girme zaten isteyen kim boşun tekisin zaten sen git amd fanboylugu yapmaya devam et köşen de rahatsız etme uğraştırma beni anlamayan sendin zaten yazılanları

Stettin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Adem Anaz
İnsanlar çok garip kendilerini zerre önemsemeyen firmalar için Burda birbirlerini kırıyorlar tartışıyolar garip

driver problemi diyorsunuz da driver size hata olduğunun mesajını atıyor wattman hatası kartın çalışmayı durdurması demek ozaman driver kurmadan kullanın kartı madem driver hatası driver kurmadan da gayet oyun oynanıyor hadi yapsanıza amd fanboyları bu sorun donanımsal tamamen amd gpuların ucuz bi çöp parçası olmasından kaynaklanıyor

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
driver problemi diyorsunuz da driver size hata olduğunun mesajını atıyor wattman hatası kartın çalışmayı durdurması demek ozaman driver kurmadan kullanın kartı madem driver hatası driver kurmadan da gayet oyun oynanıyor hadi yapsanıza amd fanboyları bu sorun donanımsal tamamen amd gpuların ucuz bi çöp parçası olmasından kaynaklanıyor
bende niye yok bende onu söyle
1661281045128.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,711
Üyeler
166,070
Son üye
Kaplan0671
Top Bottom