h110 max 2400 mhz destekliyor bende daha fazla destekleyen bir anakart almak istiyorum bunun için bir önerin var mıH110 varsa değiştirmenin anlamı yok. Üst düzey bir anakart almak sana bir avantaj sağlamaz.
2400Mhz üstü bir Ram takman hiçbir işine yaramaz.h110 max 2400 mhz destekliyor bende daha fazla destekleyen bir anakart almak istiyorum bunun için bir önerin var mı
bilgisayarın performansını artırmam için neyini updatelemem lazım2400Mhz üstü bir Ram takman hiçbir işine yaramaz.
Ne tarz oyunlar oynamayı planlıyorsun?bilgisayarın performansını artırmam için neyini updatelemem lazım
yani valorant ve yarış simülasyon oyunları forza4-5 asseto corsa f1 2021 tarzıNe tarz oyunlar oynamayı planlıyorsun?
Hocam Valorant Fps i bildiğim kadarıyla iyi low da 200-250 arası ve forza da bu fps ler medium da 90 100 hatta 110 ulaşır bu yüzden bence sistem yükseltmene gerek yokyani valorant ve yarış simülasyon oyunları forza4-5 asseto corsa f1 2021 tarzı
bende 8gb 2400mhz ram var rami 16 yapmam işime yarar mıHocam Valorant Fps i bildiğim kadarıyla iyi low da 200-250 arası ve forza da bu fps ler medium da 90 100 hatta 110 ulaşır bu yüzden bence sistem yükseltmene gerek yok
Ramin tek slot 8 Gb ise yetersiz. +8 Gb Ram daha alırsan performansın da güzel artış olur. Sismin de Ssd var mı?bende 8gb 2400mhz ram var rami 16 yapmam işime yarar mı
Sistemde ssd var 250gblık şöyle düşündüm dogru mu bilmiyorum işlemci anakart ve rami değiştiriyim ryzen bir işlemci alıyım dedim şuanki işlemcim iyi mi i5 7500 daha goturur mu beni bi tık ileriye dönükte bişi almak istiyorumRamin tek slot 8 Gb ise yetersiz. +8 Gb Ram daha alırsan performansın da güzel artış olur. Sismin de Ssd var mı?
İ5 7500`e 1070 takabilirsin. RevDeisDou satıyordu en son.
Gtx 1650 ekran kartı güzel olurbilgisayarın performansını artırmam için neyini updatelemem lazım