hocam peki dedigin gibi seti nerden bulabilir yardımcı olursan sevinirim guvenilir tanıdıgın fln varsa veya guvenilir yerlerden link bulursanAnakart ram ve işlemcin 2000Tl. Ryzen 5 3600 16Gb Ram B450 anakartlı set 4000Tl'ye bulunur. 2K fiyat farkına değer.
Hazır sistemler çıkıyor ara ara sinerji,itopya,gaminggen.tr gibi onları takip edebilirsin özellikle Ryzen sistemler çok çıkıyor. Onun dışında sahibinden'deki ilanlara bakarak elden test edip alabilirsin.hocam peki dedigin gibi seti nerden bulabilir yardımcı olursan sevinirim guvenilir tanıdıgın fln varsa veya guvenilir yerlerden link bulursan
Nasıl yaramaz mantıklı düşün biraz2400Mhz üstü bir Ram takman hiçbir işine yaramaz.
Mantıklı düşünme ile alakalı bir durum yok ortada, 2x2=4. Kaby Lake serisinde 2400 Mhz üstü Ram koyarsan Performansın artmaz, aksine azalır. Sen düz mantıkla düşünmek yerine biraz bilgi edinmeye bak Tüm KabyLake serisi işlemcileri kullandım, şuan da İ7 7700K'lı sistemim de var üstüde 3600Mhz'lik Ram'ler olmasına rağmen 2400Mhz'de çalıştırıyorum çünkü en stabil ve performanslı değeri 240Mhz.Nasıl yaramaz mantıklı düşün biraz
Haklısın kusura bakma o kadar dikkat etmemiştim konuyu kaby lake serisi ile de pek bilgim yok öğrendiğim iyi oldu teşekkürlerMantıklı düşünme ile alakalı bir durum yok ortada, 2x2=4. Kaby Lake serisinde 2400 Mhz üstü Ram koyarsan Performansın artmaz, aksine azalır. Sen düz mantıkla düşünmek yerine biraz bilgi edinmeye bak Tüm KabyLake serisi işlemcileri kullandım, şuan da İ7 7700K'lı sistemim de var üstüde 3600Mhz'lik Ram'ler olmasına rağmen 2400Mhz'de çalıştırıyorum çünkü en stabil ve performanslı değeri 240Mhz.