- Bütçe
- 60000
Merhabalar kasım indirimlerinden faydalanıp uygun fiyatlı orta segment bir pc almak istiyorum. Toplama sistem şeklinde olmayacak, hazır satılan sistemlerden konfigürasyon yaparak alacağım ve özellikle anakart konusunda pek bir şey bilmediğim için sormak istedim.
Bu seviyedeki sistem için hangi anakartları kullanmalıyım ve neden kullanmalıyım, ayrıca uzak durmam gerektiğini düşündüğünüz anakartlar varsa da belirtirseniz çok sevinirim. Ayrıyeten sistemle ilgili bu böyle olsa daha iyi olur dediğiniz varsa da merakla bekliyorum. Bütçe 50-70k bandı.
- R7 7800X3D
- RTX 5060ti veya uyguna bulabilirsem 5070ti ( belleği düşük olduğu için 5070 ten çekiniyorum) yani ekran kartı nvidia olacak
- Ramler DDR5 2*16
- İşlemci fanı kule tipi olacak (kaç bakır borulu olmalı minimum bu işlemci için?)
- Gen 5 özelliğini aramıyorum
- Kullanım amacı oyundur
Bu seviyedeki sistem için hangi anakartları kullanmalıyım ve neden kullanmalıyım, ayrıca uzak durmam gerektiğini düşündüğünüz anakartlar varsa da belirtirseniz çok sevinirim. Ayrıyeten sistemle ilgili bu böyle olsa daha iyi olur dediğiniz varsa da merakla bekliyorum. Bütçe 50-70k bandı.