Windows 10 güncelleme (KB4560960)

world?

80+
Reaksiyon skoru
24
Öncellikle merhaba dün herhalde yeni güncelleme gelmiş güncellemeye korkuyorum bişey olacak diye pc ye güncelleyen varsa bişey oldumu söyleye bilirmi herhalde bi arkadaş mavi ekran mı ne yemiş neden yemiş oldunu bilmiyor güncellersem bişey olurmu bilgisayarıma güncelleyenler lütfen yardım edin şimdiden teşekkür ederim

Öncellikle merhaba dün herhalde yeni güncelleme gelmiş güncellemeye korkuyorum bişey olacak diye PC ye güncelleyen varsa bişey oldumu söyleye bilirmi herhalde bi arkadaş mavi ekran mı ne yemiş neden yemiş oldunu bilmiyor güncellersem bişey olurmu bilgisayarıma güncelleyenler lütfen yardım edin şimdiden teşekkür ederim
Bu gerikafalı Microsoft test etmiyor heralde hiç güncellemeyi yayınlamadan önce.Oyun performanslarıda bir hayli düşmüş kullanıcıların.Onunla beraber onlarca sorun daha.Güncellemeler 1 ay devre dışı şu an bende.Gerekirse kökten devre dışı bırakacağım.Bazı kişiler stabil olarak kullanabiliyor ama bazılarıda sorunlarla cebelleşiyor.Her sistemde aynı tepkiyi veremeyebiliyor.Bu yüzden en iyisi bir süre beklemek.

10 yıllık core2duo lu sistem ve 2 yıllık lenovo laptopu güncelledim sıkıntı olmadı güncelleyin bişey olmaz

rx590 ryzen5 2600x 16gb RAM sistem özelliklerim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bi sorun mu vardı?
Siyah ekran gibi ddeğişik sorunlar olduğunu yazanlar olmuş sanırım veya yaşayanlar ama şuan stabil diye biliyorum.

Sanmıyorum çıkmaması garanti değil
peki teşekkür ederim dostum inşallah cıkmaz diyelim daha 2 ay önce ekran kartım gitti muadil ile uğraştım 1 ay bidaha uğraşamam bide ben uğraşmadım babam benim için her gün aradı yani babam bidaha uğraşmasın diye soruyorum ama teşekkür ederim tekrardan

peki teşekkür ederim dostum inşallah cıkmaz diyelim daha 2 ay önce ekran kartım gitti muadil ile uğraştım 1 ay bidaha uğraşamam bide ben uğraşmadım babam benim için her gün aradı yani babam bidaha uğraşmasın diye soruyorum ama teşekkür ederim tekrardan
valla şuan kuruyor
1592000030681.webp

eğer bir sorun yaşarsam yazarım geri dönüş yapmazsam sorun olmamıştır.Önemli değil

Konu 13 gün önce açılmış ve genel olarak eski bilgisayarlar sorun çıkarmış sanırım.İsteseniz bile güncelleyemezsiniz demişler ama şuan güncelleyebiliyorum ve şuan hatasız bir şekilde indirdi vs kurulum yapıyor büyük ihtimal sorunu çözünce tekrar indirilmeye açtılar
kokuyorum ya bişey olacak diye kapatıcam az sonra pc yi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konu 13 gün önce açılmış ve genel olarak eski bilgisayarlar sorun çıkarmış sanırım.İsteseniz bile güncelleyemezsiniz demişler ama şuan güncelleyebiliyorum ve şuan hatasız bir şekilde indirdi vs kurulum yapıyor büyük ihtimal sorunu çözünce tekrar indirilmeye açtılar

Geri