Cod Modern Warfare 2019 Alınır Mı?

Sasageyo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
227
Oyun 197TL'ye düşmüş. Almayı düşünüyorum ama yakında Modern Warfare 2 çıkacak. Onun da fiyatı 700TL olduğu için indirime girmesini beklemem lazım. MW 2019 hala değer mi almaya? Oyuncu sayısı fazla mı maç bulma süreleri nasıl? Oyun hem fazla güncelleme almıyor hem de MW2 çıkacak diye tereddütte kaldım ama fazla da beklemek istemiyorum, daha MW2 indirime girene kadar bayağı zaman geçer diye düşünüyorum. Sizce beklenmeli mi yoksa MW2019 mu alınmalı?

Oyun 197TL'ye düşmüş. Almayı düşünüyorum ama yakında Modern Warfare 2 çıkacak. Onun da fiyatı 700TL olduğu için indirime girmesini beklemem lazım. MW 2019 hala değer mi almaya? Oyuncu sayısı fazla mı maç bulma süreleri nasıl? Oyun hem fazla güncelleme almıyor hem de MW2 çıkacak diye tereddütte kaldım ama fazla da beklemek istemiyorum, daha MW2 indirime girene kadar bayağı zaman geçer diye düşünüyorum. Sizce beklenmeli mi yoksa MW2019 mu alınmalı?
Hikayesi 4 saat kaç saat oynama sınırı var ki

Online için kesinlikle bu saatten sonra değmez

Bence alma Yakinda GAME PASS e fln Gelir tahminincem

Alınır, MWII indirime girene kadar idare ettirir seni.

Bence alma Yakinda GAME PASS e fln Gelir tahminincem

Almamaya karar verdim. Bence de değmez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alınır, MWII indirime girene kadar idare ettirir seni.
Zaten SSD 500GB MWII alırsam onu silmem gerekecek 200TL de boşa gitmiş olur değmez o yüzden bence.

Hikayesi 6 saat. Ben sadece hikayesi için alır oynar hikayesi beni tatmin eder dersen al oyna ama multiplayer kısmı için de beklentin varsa değmez.

Hikayesi 6 saat. Ben sadece hikayesi için alır oynar hikayesi beni tatmin eder dersen al oyna ama multiplayer kısmı için de beklentin varsa değmez.
Mp için alacaktım zaten de bence de değmez MW2 beklemek daha mantıklı.

6 saat hiçbisey göz açıp kapayana kadar biter

Değmez aynen. Warzone oynamadıysan o da işini görür.

Call Of Duty oyunları böyledir. Klasik bir Call Of Duty oyunu için normal bir süre.
Bir süre warzone oynadım da artık battle royale oyunlar sıktığı için ondan da sıkıldım.

Değmez aynen. Warzone oynamadıysan o da işini görür.

Call Of Duty oyunları böyledir. Klasik bir Call Of Duty oyunu için normal bir süre.

Şuan baktım ve yeni çıkacak olan MW2 1.100TL olmuş. %50 indirime girse bile 550TL oluyor. Hala çok. O zaman MW2019 mu alsam?

Şuan baktım ve yeni çıkacak olan MW2 1.100TL olmuş. %50 indirime girse bile 550TL oluyor. Hala çok. O zaman MW2019 mu alsam?
Sen bilirsin. Verdiğim paranın karşılığını alırım diyorsan al oyna. 2 saat dolmadan önce multiplayer oynarsın full ona göre verirsin kararını.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,957
Üyeler
183,925
Son üye
utkuwxe
Geri