Oyun Oynarken Bu Hatayı Alıyorum ''Varsayılan Ağ Geçidi Kullanılamıyor''

Reaksiyon skoru
4
Merhaba Arkadaşlar
World of tanks oynuyorum laptop da ve internete kablo ile bağlıyken sürekli bu hatadan ötürü oyundan düşüyorum. Sorun gider deyip oyuna bağlıyorum tekrar düşüyor. Wifi ile bağlıyken de 30 ila 40 sn bağlantı gidiyor geri geliyor. Yaklaşık 4-5 saattir twitch den yayın izliyorum kablo takılı halde kopmadı ama wifi olsa donmalar ve takılmalar oluyordu. wifi kartının bulunduğu bölge normalden sıcak, normal kullanımda bile.
Bilgilerinizi ve deneyimlerinizi paylaşmanız dileğiyle, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar
World of tanks oynuyorum laptop da ve internete kablo ile bağlıyken sürekli bu hatadan ötürü oyundan düşüyorum. Sorun gider deyip oyuna bağlıyorum tekrar düşüyor. Wifi ile bağlıyken de 30 ila 40 sn bağlantı gidiyor geri geliyor. Yaklaşık 4-5 saattir twitch den yayın izliyorum kablo takılı halde kopmadı ama wifi olsa donmalar ve takılmalar oluyordu.
Bilgilerinizi ve deneyimlerinizi paylaşmanız dileğiyle, şimdiden teşekkürler.
Wifi kartın da arıza olabilir veya sürücü güncel olmaya bilir

Wifi kartın da arıza olabilir veya sürücü güncel olmaya bilir
muhtemelen wifi kartı çünkü bulunduğu bölge sıcak ve ayrıca laptop 12-13 yılının ürünü driverlar en son çıkan. teşekkürler.
peki bundan ötürü pc kapanır mı? bir anda elektrik gitmiş gibi.

muhtemelen wifi kartı çünkü bulunduğu bölge sıcak ve ayrıca laptop 12-13 yılının ürünü driverlar en son çıkan. teşekkürler.
peki bundan ötürü pc kapanır mı? bir anda elektrik gitmiş gibi.
Bir içini açıp bakmak gerek hocam oksit falan varmı diye wifi kartı yapmaz bence kısa devre olabilir veya macun yenilemesi olmadıysa ısıdan kapanıyor olabilir

Bir içini açıp bakmak gerek hocam oksit falan varmı diye wifi kartı yapmaz bence kısa devre olabilir veya macun yenilemesi olmadıysa ısıdan kapanıyor olabilir
oksitlenme yok, pc gayet temiz, macunlama yapalı 2 hafta oldu hanziye p13 kullandım oyun oynarken 30-45dk içerisinde kapanıyor, ekran kartı lehimlerde kayma olabilir dendi. şuan wifiden emin olmaya çalışıyorum sadece.

oksitlenme yok, pc gayet temiz, macunlama yapalı 2 hafta oldu hanziye p13 kullandım oyun oynarken 30-45dk içerisinde kapanıyor, ekran kartı lehimlerde kayma olabilir dendi. şuan wifiden emin olmaya çalışıyorum sadece.
Wifi kartından kaynaklıdır muhtemelen o kapanma olayı da ekran kartından olabilir aynısı arkadaşımın 9 yıllık bilgisayarında da olmuştu

Wifi kartından kaynaklıdır muhtemelen o kapanma olayı da ekran kartından olabilir aynısı arkadaşımın 9 yıllık bilgisayarında da olmuştu
şuan kullanıyorum chrome açık 3-4 sekme kullanımda wifi kartı ramden daha sıcak XD. teşekkürler hocam, iyi akşamlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,740
Üyeler
183,884
Son üye
ramdomhesap
Geri