metekagan01
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Pes 2013 pcye nasıl indirilir resmi Bi yolu varmi kasada CD girişi yok
Güvenilir biryer biliyosan link atabilir misin?Crack indirmekten başka çaren yok, Steam'de satılmıyor çünkü.
Forumda korsan içerik paylaşımı yasak diye biliyorum. Bilinen oyun sitelerinden indirebilirsin.Güvenilir biryer biliyosan link atabilir misin?
biliyorsan özelden istemiş muhtemelen.Forumda korsan içerik paylaşımı yasak diye biliyorum. Bilinen oyun sitelerinden indirebilirsin.
Sıkıntı olmazsa dc verebilir misin yanlış bisey yüklemek istemiyorumForumda korsan içerik paylaşımı yasak diye biliyorum. Bilinen oyun sitelerinden indirebilirsin.
Forumda sosyal medya hesapları vermekte yasak diye biliyorum. Moderatörler izin verirse Link vereyim. PES 13 oyunu dijital platformlarda satılmıyor Link versek bir sorun olur mu? @Perfectshot06Sıkıntı olmazsa dc verebilir misin yanlış bisey yüklemek istemiyorum
özelden vermezsen problem oluyor.Forumda sosyal medya hesapları vermekte yasak diye biliyorum. Moderatörler izin verirse Link vereyim. PES 13 oyunu dijital platformlarda satılmıyor Link versek bir sorun olur mu? @Perfectshot06