RTX 2060 D6 Alsam Çok Şey Kaybeder Miyim ?

Sadece Ben

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
163
Arkadaşlar selam. Bir pc almak üzereyim. Baktığım bir pc de RTX 2060 var. Gigabyte'ın. Birisi bu fiyata rx 6600 lü sistemler ar dedi ama 4-5 siteye bakmama rağmen bulamadım. Yazılım yapmayı; LOL, Valorant, R6, GTA, ARK gibi oyunlar oynamayı düşünüyorum. RTX 2060 bu isteklerimi kolayca sağlayabilir mi ? Beni uzun yıllar boyunca götürebilir mi ? 2 tane 3060 lı sistem kaçırdım.Daha o fiyatlara gelebileceğini zannetmiyorum. Bütçem 12k. Yardımcı olursanız sevinirim. İsterseniz sistemin linkini atarım. Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar selam. Bir pc almak üzereyim. Baktığım bir pc de RTX 2060 var. Gigabyte'ın. Birisi bu fiyata rx 6600 lü sistemler ar dedi ama 4-5 siteye bakmama rağmen bulamadım. Yazılım yapmayı; LOL, Valorant, R6, GTA, ARK gibi oyunlar oynamayı düşünüyorum. RTX 2060 bu isteklerimi kolayca sağlayabilir mi ? Beni uzun yıllar boyunca götürebilir mi ? 2 tane 3060 lı sistem kaçırdım.Daha o fiyatlara gelebileceğini zannetmiyorum. Bütçem 12k. Yardımcı olursanız sevinirim. İsterseniz sistemin linkini atarım. Şimdiden teşekkürler.

Hocam orada sistemde kullanılan anakart tükendiği için farklı bir tane seçmem gerekiyor. En ucunuzu seçsem de bütçeyi aşıyor. Bir de malzeme kalitesi çok iyi değil. Özellikle psu su ve rami.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sistem bu

Hocam orada sistemde kullanılan anakart tükendiği için farklı bir tane seçmem gerekiyor. En ucunuzu seçsem de bütçeyi aşıyor. Bir de malzeme kalitesi çok iyi değil. Özellikle psu su ve rami.

Sistem bu
psu değiştirmen gerekecek ve 12.600 oluyor değer mi bilmiyorum ben de şuan seninle aynı durumdayım bütçem 12k ama bekliyorum şuan

Sistem bu
Valla kral bunu alsan da PSU değişmen gerekecek.

Ram 8 x 2 3200 mhz corsair neden değişmeli?
Hocam ben bunu Haqqus sistem için demiştim de. Ona da pek gerek yokmuş rami değiştirmeye. Şimdi baktım. Belki ileride olabilir. Ssd bir tık kötü.

Valla kral bunu alsan da PSU değişmen gerekecek.
Doğru. Şimdi farkettim. Ya yeni konu açmıştım. Pc pahalı, alınmaz fln dediler. Kampanyalı Rx 6600lü sistem mutlaka gelir dediler de pek emin olamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,375
Üyeler
184,930
Son üye
nurullahblc66
Geri