Cavuskerem
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,880
1 tane aldım valla
hangi kulaklık kanka ?Evet Site boş arkadaşlar 200 TL lik kulaklığı 400 den düşürmüş 300 e adamlar yaaaa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bı tek o klavye de indirim vardı
warlocktan1 tane aldım valla
Rampage rm k5hangi kulaklık kanka ?
heyecandan kırmızı mı aldım mavi mi aldım göremedimKırmızı switch çektim 1 tane. Alamayanlara geçmiş olsun
kanka bu kulaklık indirimdeki ürünler sekmesinde değil bunlarda normal üyelere özel %7 var sadeceRampage rm k5
Klavyeler tükenmiş şansa bak yaHocalarım Gamemar.com 'da bugün de indirim var ürünler güzel özellikle Gamepower Warlock Compact 250tlye kaçırılmaz bence ihtiyacı olan yumulsun.
İndirim saat 21:00 ile 22:00 arasında. Seçili ürünlerde güzel indirimler ve diğer tüm ürünlerde üyelere özel %7 indirim var kaçırmayın hocam.
Yıldızlı Ãrünler
www.Gamemar.com, Hızlı AlıÅveriÅ, Kapıda Ãdeme, 7/24 Destek, Aynı Gün Ãcretsiz Kargo, Havale, EFT, Kredi Kartı Geçerlidir. www.Gamemar.com, Hızlı AlıÅveriÅ, Kapıda Ãdeme, 7/24 Destek, Aynı Gün Ãcretsiz Kargo, Havale, EFT, Kredi Kartı Geçerlidir. Laptop, Dizüstü Bilgisayar...www.gamemar.com
Noldu sustun + çöp site alışveriş yapmayinkanka bu kulaklık indirimdeki ürünler sekmesinde değil bunlarda normal üyelere özel %7 var sadece
tamamNoldu sustun + çöp site alışveriş yapmayin
Oktamam![]()
Aynen yetişemedik ya mavi switch kafa bırakmıyorKlavyeler tükenmiş şansa bak ya
kanka haftanın 3 günü pazartesi, çarşamba, cumartesi ben de işte razer deathadder v2 almıştım 250'TL'ye sonra forum yerlileri faydalansın diye paylaşmaya başladım.arkadaşlar bu indirim her gün oluyor mu sanki dün de görmüştüm dikkat etmemiştim