Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 21 Mart 20:00'da 1 TL (Vodafone+Hepsiburada)

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
abdulkadir bayram
sepette 1 tlyi gördüm ama ödeme ekranı beyaz ekranda kaldı yüklenmedi geri dönüncede fiyat değişti geçmiş olsun belliydi böyle olacağı
ben kahve makinesini bi saniyeligine falan 1 lira gordum sonra puf oldu direkt. Valla ne diyeyim forumdada var boyle adamlar hakkımda haram zıkkım olsun hepsine. Üç kuruşluk şey için milletin hakkına giriyorlar.

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Görkem Çağan
ben kahve makinesini bi saniyeligine falan 1 lira gordum sonra puf oldu direkt. Valla ne diyeyim forumdada var boyle adamlar hakkımda haram zıkkım olsun hepsine. Üç kuruşluk şey için milletin hakkına giriyorlar.
valla ben robot süpürge ve kahve makinesini eklemiştim ikisinide 1 tl gördüm sepette saniyelik basmama rağmen ama ödemeyi tamamlaya tıkla dediğim ekran beyaz kaldı düzelmedi :peepo1:

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
abdulkadir bayram
valla ben robot süpürge ve kahve makinesini eklemiştim ikisinide 1 tl gördüm sepette saniyelik basmama rağmen ama ödemeyi tamamlaya tıkla dediğim ekran beyaz kaldı düzelmedi :peepo1:
Bendede öyle oldu işte direk bastım ama geçmedi. Neyse yapacak bir şey yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
ömer
Ödeme ekran ı kilit saat tam 20.00.00 da kahve makinesini al dedim . Her zaman kullandığım kart için cvv no sordu durduk yere ve girdiğim an ödeme ekranı beyaz oldu kilitlendi
Tamamen imkansız bir şey almak
Yalancılar
Bunun yerine çekiliş yapsalar daha iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Murat Savaş
1 saniye bile geçmedi puf oldu tamamen yalan

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,oyunlar,diziler
Sepete gittik geri döndük çok hızlı kaybettik böyle de tadı çıkmadı bi 30dk falan uğraşsaydık

erencavdarr

80+ Bronze
büyük ihtimalle tahmin edildiği gibi kimseye verilmedi. Vodafone gözümün önünde geçeceğim tarifenin fiyatını arttırıyor bunlarda öyle bir korku yok ben tahmin ettiğim için denemedim bile

Top Bottom