Neler Yeni

Red Switch klavye önerisi.

zrtzurt

80+
Reaksiyon skoru
13
900-1000 TL civarı bütçem var. Eğer bütçemin bir tık üstü sağlam bir klavye varsa çıkabilirim. Red switch önerirseniz güzel olur. GameBooster G918 Fire Storm düşünüyordum ama forumlarda kötü diyorlar. Youtubede güzel diyorlardı o yüzden almayı düşünüyordum.

900-1000 TL civarı bütçem var. Eğer bütçemin bir tık üstü sağlam bir klavye varsa çıkabilirim. Red switch önerirseniz güzel olur. GameBooster G918 Fire Storm düşünüyordum ama forumlarda kötü diyorlar. Youtubede güzel diyorlardı o yüzden almayı düşünüyordum.
Özelden döndüm bakabilir misin

Hocam araştırdım biraz 2 aya kalmaz bozulur demiş biri. İçime acayip kurt düştü baya arada kaldım.
Screenshot_20220830-123242_Chrome~2.png

5 ay oldu hala sağlam. Arkadaşta saber var 2 yıl oldu o da sağlam bir de manyak gibi lol oynuyor sürekli click atıyor o halde sağlam. Kararı kendiniz verin.

@a0p3r satıyordu

yazmış zaten kb redragon k552 ye bakabilirsin
Hocam klavyede numpad yok. Uzun yıllardır laptop kullanıyorum ve laptopda numpad olduğu için çok alıştım. Yani nerdeyse hiç klavyenin üst tarafında sayıları kullanmıyorum. Elim hep yana gidiyor yazarken. Beni rahatsız edecektir numpad olmaması.

Alıntıyı görüntüle

5 ay oldu hala sağlam. Arkadaşta saber var 2 yıl oldu o da sağlam bir de manyak gibi lol oynuyor sürekli click atıyor o halde sağlam. Kararı kendiniz verin.
Hocam siyah modelini almayı düşünüyordum. Cevabınız içimi çok rahatlattı. Saber rgb ve firestorm için bir sürü kötü yorum görmüştüm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,793
Üyeler
173,262
Son üye
ferayi
Geri