9499₺ MONSTER HUMA ALINIR MI

Bunu al.
biri ips biri tn😂

Ben işlemci olarak önde diye önerdim IPS
biri ips biri tn😂

önemliyse D15 bakabilir.

Buna karar verdim, f/p oldugunu dusunuyorum. Sizce?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de aynı fikirdeyim. Açtığım konuya bakabilirsiniz.
Bro https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...am-256gb-ssd-15-6-w11-laptop-gri-1222779.html

F/p oldugunu dusundugum icin buna karar verdim, ne diyorsun?

Bro https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_ıdeapap-3-ryzen-3-5300u-8gb-ram-256gb-ssd-15-6-w11-laptop-gri-1222779.html

Doğru karar vermişsin ancak Huawei'i alman daha iyi olur.

Doğru karar vermişsin ancak Huawei'i alman daha iyi olur.
Cok hesap degistirdim, seni tanirim iyi yorumlarin var cidden :) fikrine de saygi duyuyorum ama kendimi kasmadan max 6 7k lik almaya karar verdim. Keske olsa da huawei alsam. Bu attigim senin kafana yattiysa alacagim cidden.

Cok hesap degistirdim, seni tanirim iyi yorumlarin var cidden :) fikrine de saygi duyuyorum ama kendimi kasmadan max 6 7k lik almaya karar verdim. Keske olsa da huawei alsam. Bu attigim senin kafana yattiysa alacagim cidden.
Attığın model zamanında yarı fiyatındaydı şu anki fiyatının. Genel kalitesi ve işlemci kalitesi normal ev kullanıcısı veya öğrenci için gayet yeterlidir ancak ekran TN panel. Benim kullandığım laptopun da paneli TN ve renkler cansız. İş görüyor mu, görüyor. Alınması taraftarı değilim ancak. Eğer elinizde bütçe varsa Huawei'i alın. Eğer yoksa Lenovo'dan başka cihaz tercih etmeyin.

Teşekkür ederim dostum. :)

@HamsiKraker
Attığın model zamanında yarı fiyatındaydı şu anki fiyatının. Genel kalitesi ve işlemci kalitesi normal ev kullanıcısı veya öğrenci için gayet yeterlidir ancak ekran TN panel. Benim kullandığım laptopun da paneli TN ve renkler cansız. İş görüyor mu, görüyor. Alınması taraftarı değilim ancak. Eğer elinizde bütçe varsa Huawei'i alın. Eğer yoksa Lenovo'dan başka cihaz tercih etmeyin.

Teşekkür ederim dostum. :)
Bro gittim media markt'a. Tn panel harbiden kotuymus ya 😂 yani ips gordukten sonra tn panel cok kotu geldi gozume

@HamsiKraker

Bro gittim media markt'a. Tn panel harbiden kotuymus ya 😂 yani ips gordukten sonra tn panel cok kotu geldi gozume
Bir de konu işse mesela arkanı yaslandın tn panelde paneli biraz kendinden dik açıyla uzaklaştırdığında ekranı göremezsin nerdeyse dezavantaj yani. Bence monster olan da alınabilir gerek IPS ekranı gerek windows hello gerek adaptörünün boyutu kendi hafifliği ve thunderbolt 4 vb iyi gibi yani

Bir de konu işse mesela arkanı yaslandın tn panelde paneli biraz kendinden dik açıyla uzaklaştırdığında ekranı göremezsin nerdeyse dezavantaj yani. Bence monster olan da alınabilir gerek IPS ekranı gerek windows hello gerek adaptörünün boyutu kendi hafifliği ve thunderbolt 4 vb iyi gibi yani
Senin onerin nedir, max 10K , is bilgisayari.

Bu arada thunderbolt ne ise yariyor hocam?

Senin onerin nedir, max 10K , is bilgisayari.

Bu arada thunderbolt ne ise yariyor hocam?
Thunderbolt portlar üzerinden bilgisayarı şarj edebiliyorsun. Type-C ve Mini DP olarak ikisinde thundebolt olabiliyor. Nasıl anlarım dersen thunderbolt olan portun üzerinde elektrik simgesi olur.

Bu arada Monster ı ben normalde kesinlikle önermiyorum. Ancak Huma H5 serisi bilgisayarlar piyasadaki kıyas bilgisayarlardan daha iyi gibi duruyor. Metal kasa, 165 Hz Mat Led IPS ekran falan bayağı iyi. İş bilgisayarı olarak kullanacağından sana pek sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum.

Ancak şöyle bir durum var. Huma'ların gürültülü çalıştığını duymuştum. Fan açtığında rahatlıkla fan gürültüsü duyulabiliyormuş.

Bro https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_ıdeapap-3-ryzen-3-5300u-8gb-ram-256gb-ssd-15-6-w11-laptop-gri-1222779.html

500 tl fazlasına r5 5500u lu vardı halen varmı bilmiyorum 8 k ya çıkmış

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,274
Üyeler
190,719
Son üye
Emirhan.53
Geri