YasinAcarK
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 373
bence dümen agam söylim ama illa diyosan çöpe atcamm risklice dewakebulaşmıcamda çok merak ediyorum çok iddalı konuşuyor gamesatış yok dava açarız kazanırsınız felan
bence dümen agam söylim ama illa diyosan çöpe atcamm risklice dewakebulaşmıcamda çok merak ediyorum çok iddalı konuşuyor gamesatış yok dava açarız kazanırsınız felan
lol de hesap alım satım yasakmı?arkadaşım lol hesabında dolandırıldı dava açtı 3 yılda kaznadı 300 TL idi o zamanlar 300 TL iyi para yapıyordu baya bir şey alırdın kazandığınnda ise para artık eskisi gibi değildi her şey çok pahallı :/
Sen kendi sattığın veya aracı olduğun bir ürünü kötüler misin?gamesatış kazanırsın felan diyor tc de dolandırmak yasak diyor
yasak ama farketmiyor bu iş çok riskli bi giderse al başına belayı onun yerine yavaş yavaş oyunları al alamıyorsan farklı yollardan indir boşu boşuna paranı çöpe atma.lol de hesap alım satım yasakmı?
yasaksa nasıl kazandı riot firması bilgi yardımında bulundumu?yasak ama farketmiyor
kötülemem tabide ne bileyim koskoca gamesatış şirketiSen kendi sattığın veya aracı olduğun bir ürünü kötüler misin?
detayları bilmiyorumyasaksa nasıl kazandı riot firması bilgi yardımında bulundumu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kötülemem tabide ne bileyim koskoca gamesatış şirketi
Gamesatis uzerinden lol hesabi aldim dolandirildim site dava actigini soyledi 1 ay sonra parami geri verdilerbaşlıktada yazdıgım gibi gamesatış üzerinden steam hesap alıp dolandırılırsam dava açabilirmiyim steamın kurallarına göre hesap alım satımı yasak ama gamesatış müşteri hizmetlerine sordugumda ise dava açabilcegimi ve gerçekten dolandırılmışsam kazanıcagımı söylüyorlar ne diyorsunuz?
koskoca diye bişi yok herkes bi dümen peşinde pek güvenmeyasaksa nasıl kazandı riot firması bilgi yardımında bulundumu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kötülemem tabide ne bileyim koskoca gamesatış şirketi
ee davayı kazanmışlarmı bariGamesatis uzerinden lol hesabi aldim dolandirildim site dava actigini soyledi 1 ay sonra parami geri verdiler
Parami geri verdiklerine gore ya adam korktu parayi verdi yada kazandilar bilgim yok ama dolandirilma durumunda ilgileniyolaree davayı kazanmışlarmı bari![]()
Dava değildir o, davayı siz açarsınız onlar bilgileri iletir. Muhtemelen dolandıran kişi bakiyeyi sitede tutmuş öyle halledilmişGamesatis uzerinden lol hesabi aldim dolandirildim site dava actigini soyledi 1 ay sonra parami geri verdiler
Kendileri yasal surec başlattik dediler benim bilgim yokDava değildir o, davayı siz açarsınız onlar bilgileri iletir. Muhtemelen dolandıran kişi bakiyeyi sitede tutmuş öyle halledilmiş