Steam hesabı alırken dolandırılsam dava açabilirmiyim?

bulaşmıcamda çok merak ediyorum çok iddalı konuşuyor gamesatış yok dava açarız kazanırsınız felan
bence dümen agam söylim ama illa diyosan çöpe atcamm risklice dewake :D

arkadaşım lol hesabında dolandırıldı dava açtı 3 yılda kaznadı 300 tl idi o zamanlar 300 tl iyi para yapıyordu baya bir şey alırdın kazandığınnda ise para artık eskisi gibi değildi her şey çok pahallı :/

arkadaşım lol hesabında dolandırıldı dava açtı 3 yılda kaznadı 300 TL idi o zamanlar 300 TL iyi para yapıyordu baya bir şey alırdın kazandığınnda ise para artık eskisi gibi değildi her şey çok pahallı :/
lol de hesap alım satım yasakmı?

lol de hesap alım satım yasakmı?
yasak ama farketmiyor bu iş çok riskli bi giderse al başına belayı onun yerine yavaş yavaş oyunları al alamıyorsan farklı yollardan indir boşu boşuna paranı çöpe atma.

yasaksa nasıl kazandı riot firması bilgi yardımında bulundumu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kötülemem tabide ne bileyim koskoca gamesatış şirketi
detayları bilmiyorum

başlıktada yazdıgım gibi gamesatış üzerinden steam hesap alıp dolandırılırsam dava açabilirmiyim steamın kurallarına göre hesap alım satımı yasak ama gamesatış müşteri hizmetlerine sordugumda ise dava açabilcegimi ve gerçekten dolandırılmışsam kazanıcagımı söylüyorlar ne diyorsunuz?
Gamesatis uzerinden lol hesabi aldim dolandirildim site dava actigini soyledi 1 ay sonra parami geri verdiler

yasaksa nasıl kazandı riot firması bilgi yardımında bulundumu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kötülemem tabide ne bileyim koskoca gamesatış şirketi
koskoca diye bişi yok herkes bi dümen peşinde pek güvenme

Gamesatis uzerinden lol hesabi aldim dolandirildim site dava actigini soyledi 1 ay sonra parami geri verdiler
Dava değildir o, davayı siz açarsınız onlar bilgileri iletir. Muhtemelen dolandıran kişi bakiyeyi sitede tutmuş öyle halledilmiş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,413
Üyeler
185,722
Son üye
zorr0_35
Geri