ptsknVARDY
80+
- Reaksiyon skoru
- 118
Herkese merhaba
45dk önce tto ender isimli kanalından herşeyi açıklıyor mutlaka izleyin
yuukrp'in videosunu izleyebilirsin oradada biraz bir şey açıklıyorlar.izledim charmquel sayesinde ortaya cikti
Bende o yillarda çok kizmıştım ama olay farklymiş ahmet aganin suçuymuş severdim ahmrt aga yı
çok üzüldüm ama suçsuz yere ne küfüler yedi olaylar yaşadı
TTO > allHerkese merhaba
Zaten gerekli özrü dilemişti. Fakat Türk milleti bunu sözde dini mevzuları çok sevdiği için daha fazla linç yedi.TTO'nun yaptığı hatayı size söyleyeyim.
Yıllarca aynı olaya takılıp kaldı. Aşırı amatörce bir hareket. Takmasa ve önüne baksa olay unutulup gidecek zaten. Zamanında Orkun Işıtmak'ta linç yedi. Ancak küçük bir özür diledi ve işine devam etti. Şimdi kimse Orkun'u linçlemiyor, unutulup gitti. TTO ise 10 yıl olmuş hâlâ aynı konuda takılıp kalmış. İşte en büyük hatası bu.
Kanada'da olduğunu bilmiyordum, o yüzden YT'ye devam etmesine gerek yokmuş zaten (maddi açıdan)Zaten gerekli özrü dilemişti. Fakat Türk milleti bunu sözde dini mevzuları çok sevdiği için daha fazla linç yedi.
Unutulup gitmiyor işte böyle şeyler.Videoda dediği gibi Youtube'a "Kuran'a küfür eden youtuber" yazınca çıkan kişi kendisiydi.
Adamın zaten önüne bakmasına gerek yok Kanada'da yaşıyor.![]()
Unutulup gitmiyor işte böyle şeyler.Videoda dediği gibi Youtube'a "Kuran'a küfür eden youtuber" yazınca çıkan kişi kendisiydi.
Aslında eskiden insanlar bir şeylere duyarlıymış yine de. Bunu görmüş olduk. Eskiden milli manevi değerlere saygı vardı. Şimdi en çok dine söven cool oluyor.Fakat Türk milleti bunu sözde dini mevzuları çok sevdiği için daha fazla linç yedi.
Eskiden bu davranışını garipseyen, doğru bulmayanlar şimdi doğru buluyor. Bu konudakiler bile zamanında bu davranışı kınamıştır şimdi haklı buluyorlar. Popüler kültür nereye götürürse.Aslında eskiden insanlar bir şeylere duyarlıymış yine de. Bunu görmüş olduk. Eskiden milli manevi değerlere saygı vardı. Şimdi en çok dine söven cool oluyor.