TTO herşeyi açıklıyor

izledim charmquel sayesinde ortaya cikti
Bende o yillarda çok kizmıştım ama olay farklymiş ahmet aganin suçuymuş severdim ahmrt aga yı
çok üzüldüm ama suçsuz yere ne küfüler yedi olaylar yaşadı

izledim charmquel sayesinde ortaya cikti
Bende o yillarda çok kizmıştım ama olay farklymiş ahmet aganin suçuymuş severdim ahmrt aga yı
çok üzüldüm ama suçsuz yere ne küfüler yedi olaylar yaşadı
yuukrp'in videosunu izleyebilirsin oradada biraz bir şey açıklıyorlar.

Adamin sesinden belli allaha sovdugu yasi kucuk olabilir o zamanlar oyle bir hata yapmistir bence.

Bir garip hissettim la.
O zaman bu olayı hiç duymamıştım.
Ahmet ağayı takip ederdim.
Son zamanlarda Minecraft'tı bırakıp roblox'da çocuklar için içerik üretiyordu.
Bir süre önce kanalı bir haber ajansına mı ne sattı, kendine kendi adıyla Kanal açtı.
Şimdi gidip bir bakayım,insanlar ne diyor diye.
Hüzünlendirici.

TTO'nun yaptığı hatayı size söyleyeyim.

Yıllarca aynı olaya takılıp kaldı. Aşırı amatörce bir hareket. Takmasa ve önüne baksa olay unutulup gidecek zaten. Zamanında Orkun Işıtmak'ta linç yedi. Ancak küçük bir özür diledi ve işine devam etti. Şimdi kimse Orkun'u linçlemiyor, unutulup gitti. TTO ise 10 yıl olmuş hâlâ aynı konuda takılıp kalmış. İşte en büyük hatası bu.

TTO'nun yaptığı hatayı size söyleyeyim.

Yıllarca aynı olaya takılıp kaldı. Aşırı amatörce bir hareket. Takmasa ve önüne baksa olay unutulup gidecek zaten. Zamanında Orkun Işıtmak'ta linç yedi. Ancak küçük bir özür diledi ve işine devam etti. Şimdi kimse Orkun'u linçlemiyor, unutulup gitti. TTO ise 10 yıl olmuş hâlâ aynı konuda takılıp kalmış. İşte en büyük hatası bu.
Zaten gerekli özrü dilemişti. Fakat Türk milleti bunu sözde dini mevzuları çok sevdiği için daha fazla linç yedi.
Unutulup gitmiyor işte böyle şeyler. :D Videoda dediği gibi Youtube'a "Kuran'a küfür eden youtuber" yazınca çıkan kişi kendisiydi.
Adamın zaten önüne bakmasına gerek yok Kanada'da yaşıyor. :D

Zaten gerekli özrü dilemişti. Fakat Türk milleti bunu sözde dini mevzuları çok sevdiği için daha fazla linç yedi.
Unutulup gitmiyor işte böyle şeyler. :D Videoda dediği gibi Youtube'a "Kuran'a küfür eden youtuber" yazınca çıkan kişi kendisiydi.
Adamın zaten önüne bakmasına gerek yok Kanada'da yaşıyor. :D
Kanada'da olduğunu bilmiyordum, o yüzden YT'ye devam etmesine gerek yokmuş zaten (maddi açıdan)

Yani her zaman psikolojik olarak bir sorun yaratıyor olabilirdi lakin dert etmese bir şey yok ya. Bugün TikTokçularına bak mesela. Bir ton küfür yiyor, bir ton hakarete uğruyor ancak hiçbirini tanımıyorlar. İşlerine devam ediyorlar. Gitgide sevenleri artıyor ve sevmeyenler de artık uğraşmamaya başlıyor. O yüzden devam etseydi yine unutulup gideceğini düşünüyorum.

Hani tarihte vardır ya, bir olayı ya da olguyu dönemin şartlarına göre değerlendirmek lazımdır yine. İşte bunda da aynı böyle. Demek ki dönemin şartlarına göre bayağı bi psikolojik olarak etkilenmiş herhalde. Bugün olsaydı belki takmazdi bile, belki de daha fazlasını yapıp dediği şeyi desteklerdi.

Fakat Türk milleti bunu sözde dini mevzuları çok sevdiği için daha fazla linç yedi.
Aslında eskiden insanlar bir şeylere duyarlıymış yine de. Bunu görmüş olduk. Eskiden milli manevi değerlere saygı vardı. Şimdi en çok dine söven cool oluyor.

Aslında eskiden insanlar bir şeylere duyarlıymış yine de. Bunu görmüş olduk. Eskiden milli manevi değerlere saygı vardı. Şimdi en çok dine söven cool oluyor.
Eskiden bu davranışını garipseyen, doğru bulmayanlar şimdi doğru buluyor. Bu konudakiler bile zamanında bu davranışı kınamıştır şimdi haklı buluyorlar. Popüler kültür nereye götürürse.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,941
Üyeler
197,580
Son üye
F_kaya58
Geri