HarbiyeliTRe
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 516
Arkadaşlar daha 2 haftalık telefoncudan aldım 24 ay samsung Türkiye garantili kutu fatura benim üstüme herşeyi vardır ne kadar satarım aklımdaki fiyat 9800TL dir.
şuanki taban fiyatın 700 altına satılırArkadaşlar daha 2 haftalık telefoncudan aldım 24 ay samsung Türkiye garantili kutu fatura benim üstüme herşeyi vardır ne kadar satarım aklımdaki fiyat 9800TL dir.
7k siz başka model olun sizin için bu başlık bitmiştir.şuanki taban fiyatın 700 altına satılır
700den az fark bırakarak da satılabilir ama sabırlı olmak lazım
Hocam a73 2 haftalıklarını Sarı siteden 9800 satıyorlar sizce.2.elde s21 fe varken onu tercih etmezdim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
8.5-9 k arası edebilir.
Bence satamazlar. Bi ara baktığımda 9-10 arası s21fe bulunuyordu. Bi ara dediğim 1 hafta belki olmuştur.7k siz başka model olun sizin için bu başlık bitmiştir.
Hocam a73 2 haftalıklarını Sarı siteden 9800 satıyorlar sizce.
Hocam onlar 11 11500 başlıyor pahalı ben 9800 deneyeceğim en sonda 9700 yaparım beklerim.Bence satamazlar. Bi ara baktığımda 9-10 arası s21fe bulunuyordu. Bi ara dediğim 1 hafta belki olmuştur.
meali nedir kankam7k siz başka model olun sizin için bu başlık bitmiştir.
Bu yorumunuzu saygı ile karşılıyorum.9700 e o telefonu alan varsa enayidir
Boş yapıyorsun başka başlığa demek istedim sizin için.meali nedir kankam
sen mi karar veriyorsun pantertrBu yorumunuzu saygı ile karşılıyorum.
Boş yapıyorsun başka başlığa demek istedim sizin için.
bide boş yapıyorsun dedikten sorna sizli konuşman9700 e o telefonu alan varsa enayidir
Yok hocam hiç bir sorunum yok Allaha şükür ama sizin var gibi dalga geçer gibi bir fiyat vermeniz her şey bu kadar artarken siz anca eder demeniz yok mu.sen mi karar veriyorsun pantertr
boş olan ne ekstra olarak
şuan satılan taban fiyatın biraz altında satılır satılırsa
satılırsa şanslısın satılmazsa da normal
bide boş yapıyorsun dedikten sorna sizli konuşman
büyük sorunların varmış gibime geldi kankam
Hocam ben en az 9500 satarım en fazla 9800.Telefonun sıfırı şuan 10k. Değil 9.8k ya 9k'ya satabilirsen helal derim.Her ne kadar 1 saatlik yada 1 haftalık da olsa telefonun kutusunu açtığın an 2.el durumuna düşüyor.Butarz konuları bilmiyorsan bilenleri de yargılamanı tavsiye etmem.En son karar senin istersen 11k ya koy satılmasını 1-2 yıl beklersin durum bundan ibaret.Ayrıca o sarı siteye koyulan ilanlar koyuluyor diye satılıyor olmuyor isterlerse 10kya koysunlar. En yüksekten koyulur genelde ben de bu işi yaptığım için söylüyorum 1k ile 1.5k pazarlık payı olur her zaman.
Benim takıldığım 7k anca satılır demesi o kelimeye çok sinir oldum o kadar.Telefonun sıfırı şuan 10k. Değil 9.8k ya 9k'ya satabilirsen helal derim.Her ne kadar 1 saatlik yada 1 haftalık da olsa telefonun kutusunu açtığın an 2.el durumuna düşüyor.Butarz konuları bilmiyorsan bilenleri de yargılamanı tavsiye etmem.En son karar senin istersen 11k ya koy satılmasını 1-2 yıl beklersin durum bundan ibaret.Ayrıca o sarı siteye koyulan ilanlar koyuluyor diye satılıyor olmuyor isterlerse 10kya koysunlar. En yüksekten koyulur genelde ben de bu işi yaptığım için söylüyorum 1k ile 1.5k pazarlık payı olur her zaman.
dostum rahatsızlığın ne tam olarak anlamadım ama tekrar açıklayayımYok hocam hiç bir sorunum yok Allaha şükür ama sizin var gibi dalga geçer gibi bir fiyat vermeniz her şey bu kadar artarken siz anca eder demeniz yok mu.
Hocam ben en az 9500 satarım en fazla 9800.