A73 Ne Kadara Satarım?

Hocam adam bir normal bir fotoğraf ve 2 yıl garanti yazmış bırakmış iki tabikide malımın değerine bakacağım.
Şahsen 6 yıllık sahibinden satıcısına senden fazla güvenirdim
1662160046172.png

Hocam adam bir normal bir fotoğraf ve 2 yıl garanti yazmış bırakmış iki tabikide malımın değerine bakacağım.
Valla alıcı olarak düşünerek söyliyim senin naptığını bilmediğim cihazına o kadar vereceğime 600-700 daha verir paketi ben açardım

Ben mi yanlış okuyorum forum üyeleri okuma yazma mi bilmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adam suanki taban fiyatının 700 altına satılır demiş siz 7000 olarak mi anladınız

şuanki taban fiyatın 700 altına satılır
700den az fark bırakarak da satılabilir ama sabırlı olmak lazım
Kardeşim mesajları okudum, iyi sabırlı kalmışsın, sen gene insanlara yardımcı ol bu okuduğunu anlamayandan dolayı canını sıkma.

Bak üstteki mesajın meali,
Taban fiyat=piyasadaki en ucuz 0 fiyatı
Taban-700 senin dediğin 9 civarı zaten.

Adam senin ileride vereceğin kararı önceden sana söylemiş, onun beynine saygı duy ve özür dile daha fazla rezil olmadan. @PanzerTRe

Ben mi yanlış okuyorum forum üyeleri okuma yazma mi bilmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adam suanki taban fiyatının 700 altına satılır demiş siz 7000 olarak mi anladınız
yok, arkadaş sarı sitedeki taban fiyattan 700 çıkar diye anlamış yazdıklarımı

Adam GSM şirketi ve 6 yıllık satıcı. Mesaj atar ya da ararsanız mağazasının konumunu atar. Ayrıca 2. el kullanılmış bu cihaz a 7-8k üstünü kimse vermez. şahsen 8k ve üstü 2. el telefona vermem o fiyatlara alternatif sıfır cihazlar düşüyor.

Geri