Steam oyunlarında Türkçe yama ban sebebimi ?

Reaksiyon skoru
1
Şuan indirimde olan No Man Sky oyunun almak istiyorum ama oyunun kendisi Türkçe dil desteği bulunmamakta ama internet de Türkçe yamaları olduğunu kontrol ettim.
Ben bu oyunu alıp Türkçe dil yaması yaparsam online bir şekilde oynadığımda her hangi bir durumda ban yeme ihtimalim olabilir mi ?

onlıne mı oyun

offlineda bir şey olmaz.

rdr2 de onlineda ban muhabbeti var bu oyunda ban yenmediğinden kesin emin misiniz acaba bir oyun yüzünden steam hesabımda ban olmasını istemiyorum.
hocam gta5 online yama ile giremiyorsunuz mesela rdr2'de öyle bir şey olmaması ilginç olmuş. birçok oyunu yama ile oynadım ve ban yemedim.

online bir şekilde oynanabiliyor ve ben çoğunlukla online oynayacağımı düşünüyorum
onlıne mı oyun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam gta5 online yama ile giremiyorsunuz mesela rdr2'de öyle bir şey olmaması ilginç olmuş. birçok oyunu yama ile oynadım ve ban yemedim.
offline bir şekilde oynandığında hiçbi oyunda ban yok ama online kısımda bazı oyunlar herhangi bir değişiklikte ban atıyor diye biliyorum bu oyunda da var mı acaba diye merak ediyorum daha önceden deneyen varsa diye

offline oyunlarda ban sebebi değil biliyorum ama online oyunlarda çoğu oyunda ban atılıyor bazı istisnalar hariç eğer no man skyda tecrübe eden var ise online kısmında ona göre oyunu satın alıp yama kullanıcam

rdr2 de onlineda ban muhabbeti var bu oyunda ban yenmediğinden kesin emin misiniz acaba bir oyun yüzünden steam hesabımda ban olmasını istemiyorum.
Yamayla online mod girersen yapıştırırlar banı, ne yapacaklar başka? Türkçe yamayı online moddan bağımsız olan hikaye modunda kullanacaksın, bir problem olmayacak bu şekilde.

Geri