SATA SSD ÖNERİSİ

Hangisi Daha iyi sonuç verir?

• Oy kullanan toplam üye
    42
  • Anket kapatıldı .
Reaksiyon skoru
32
360Gb veya 480Gb lik ssd alacağım hangi markalar güvenilirdir 500₺yi geçmezse sevinirim

bu markalardan başka öneriniz varsa yoruma yazabilirsiniz.

Kıyaslama yanlış olmuş. Buradaki markalar arasında 2 kata varan fiyat farklı var...

Bütçen 500 TL ise düşünmeden Samsung 860 EVO 500GB almanı öneririm.

adata su650 kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım

Samsung 970 Evo öneririm. Bütçe yetmezse Adata SX8200'lere bak.

40 TL daha aşabilirseniz bütçenizi kesinlikle 860 EVO öneririm. Sizi uzun süre götürecek ve hiçbir zaman üzmeyecek bir model.

Bütçe varsa samsung tavsiye ederim diğer markalara göre pahalıdır ama kalitelidir

SSD de markanın çok fazla önemi olduğunu düşünmüyorum. Her SSD için okuma ve yazma hızı oranları mevcut. Örnek vermek gerekirse Toshiba ile SanDisk markasının aynı oranda yazma ve okuma hızı veren SSD diski arasındaki fiyat farkı Toshiba markasının gücünden kaynaklanır.
Öneri; Hi-Level Ultra 480GB 550MB-530MB/s Sata3 2,5" SSD (HLV-SSD30ULT/480G) diski işinizi fazlasıyla görecektir. Fiyatı en düşük ürünlerden birisi. Araştırmaya göre değişebilir.

crucial bx500 öneririm SATA III olarak, M2 olarak XPG ASX8200PNP-256GT-C Sx8200 Pro.

SSD de markanın çok fazla önemi olduğunu düşünmüyorum. Her SSD için okuma ve yazma hızı oranları mevcut. Örnek vermek gerekirse Toshiba ile SanDisk markasının aynı oranda yazma ve okuma hızı veren SSD diski arasındaki fiyat farkı Toshiba markasının gücünden kaynaklanır.
Öneri; Hi-Level Ultra 480GB 550MB-530MB/s Sata3 2,5" SSD (HLV-SSD30ULT/480G) diski işinizi fazlasıyla görecektir. Fiyatı en düşük ürünlerden birisi. Araştırmaya göre değişebilir.
Umarım bu bir şakadır, marka önemlidir dayanıklılık ve uzun vadede performans açısından

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,437
Üyeler
186,893
Son üye
Erdem avcı
Geri