Yardım TP-Link TL-WR844N işimi görür mü

Atlas Savaş

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
334
odaya koyacağın yerde büyük bir ihtimal bu cihazda çok iyi çekmez. 3 tane duvar var diyorsun

Kanka başlığı düzenlemen gerek hem daha fazla insan gelsin hemde yasak

Benim odamla salon arasında 3 tane duvar var ethernet kablosu çekme imkanım yok bu ürünü alsam kablosuz olarak modeme bağlayıp odama koysam ve ethernet kablosuyla bilgisayarıma bağlasam çalışır mı, bunu nasıl yapabilirim veya yapabilir miyim, valorantta pingim kaç olur

Benim odamla salon arasında 3 tane duvar var ethernet kablosu çekme imkanım yok bu ürünü alsam kablosuz olarak modeme bağlayıp odama koysam ve ethernet kablosuyla bilgisayarıma bağlasam çalışır mı, bunu nasıl yapabilirim veya yapabilir miyim, valorantta pingim kaç olur
ihtiyacını karşılamaz, pingin yüksek ve dalgalı olacaktır emin olabilirsin.

Range extender bakmalısın. Routerin arkasında görünen mavi slota modemden gelen etherneti bağlayıp çalışan bir cihaz bakıyorsun. Bu cihazın amacı modemden uzak bir noktaya daha az kayıplı şekilde internet taşıyıp ister wifi ister ethernet ile bağlanmanı sağlar.

Dsl kablosunu uzatip modemi odana koyabilirsin

Dsl kablosunu uzatip modemi odana koyabilirsin
Hocam onu nasıl yapabilirm odamda modem için internet kablosu yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Range extender bakmalısın. Routerin arkasında görünen mavi slota modemden gelen etherneti bağlayıp çalışan bir cihaz bakıyorsun. Bu cihazın amacı modemden uzak bir noktaya daha az kayıplı şekilde internet taşıyıp ister wifi ister ethernet ile bağlanmanı sağlar.
Peki ne almam lazım

Hocam onu nasıl yapabilirm odamda modem için internet kablosu yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Peki ne almam lazım
Cat 5 degilde telefon kablosu aliyorsun hem daha ucuz hemde daha ince binadan dairene gelen kablo o ek yaparsin odana kurarsin modemi ben oyle yaptim

Cat 5 degilde telefon kablosu aliyorsun hem daha ucuz hemde daha ince binadan dairene gelen kablo o ek yaparsin odana kurarsin modemi ben oyle yaptim
Ekleme yapıyım. Evinde fazladan kablo varsa istersen cat 5 6 farketmez herhangi bir ethernet kablosuylada uzatabilirsin. İllaki telefon kablosu şart değil yani.

Kardeşim ping her şekilde olur ve bu cihazda modemden WiFi ile alacağı için sinyali yine kayıp olur oyun vs için her şekilde en sağlıklı yöntem kablo kablo imkansız dersen powerline adaptör kiti al o zaman

Geri