Yeni sistem havale ödeme ve stok durumu hakkında önemli sorular.

CemalM

80+
Reaksiyon skoru
11
Arkadaşlar öncelikle sistem satışa sunulduğunda ilk sipariş verenlerden biriyim. Sadece bütçemi yükseltemediğimden dolayı ssd yi seagate in 250 gb olanını seçerek 5.455 tl düşürüp sistemi havale-eft ödeme yöntemi ile sipariş verdim ve ödeme bekleniyor yazını aldım. Eft işleminde belirttikleri birkaç husus vardı. alıcı kısmına EERA elektronik yazın vs diye. Ayrıca açıklama kısmına sipariş no mu da yazdım. Sorum şu eft pazartesi günü gerçekleşecek ve ben bana gelen dekontu mail adreslerine atıp daha sonrada çağrı merkezini arayarak ödemeyi yaptığımı belirtip teyit ettiricem. Buraya kadar bi sorun yok diye düşünüyorum var ise belirtir misiniz İkinci sorum şu; sistemde şu an bazı değişiklikler söz konusu kasa ve fiyat vs. Örneğin benim fiyatı kendi bütçeme çekmek için seçtiğim ssd şu an yok. Bana gelecek sistem sipariş verdiğim gibi mi gelir yoksa havale eft yöntemi ile ödeme yaptığım için para da geç gideceği için değişikliklere tabi olur muyum. Hayatımda ilk defa bu denli güncel ve büyük bütçede bir bilgisayar alıyorum ve itopyadan da bir adet mouse hariç alışveriş yapmadım sorularıma cevap verip beni rahatlatırsanız veya ters bir durum gözetiyorsanız bilgilendirir misiniz. Teşekkür ederim.

Herhangibi bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

1- Bence hatanız yok.
2- Satın aldığınız şekilde gelir yani sipariş onaylandığı andaki parçalarla.

1- Bence hatanız yok.
2- Satın aldığınız şekilde gelir yani sipariş onaylandığı andaki parçalarla.
Sipariş kısmında siparişiniz alındı yazıyor ayrıca onaylandı diye bir bildirim görmem gerekiyor mu. Yoksa bu yeterli mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,986
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri