Çözüldü✓ 30bin-40bin Laptop Önerisi

Reaksiyon skoru
60
Bütçe
35000
Laptop iş için alınacaktır.
Ekran kartı 3070-3070ti olarak düşünüldü...
Bu aralıkta soğutma performansını da göz önüne alarak laptop tavsiye eder misiniz?
Teşekkürler ;)

Bu aralıkta soğutma performansını da göz önüne alarak laptop tavsiye eder misiniz?
Teşekkürler ;)
Apple ürünleri olmaz mi?

Teşekkürler ;)

Düzgün 3070 li cihaz yok bu bütçeye. Çoğunun watt değeri düşük, yada adaptörü düşük olduğundan anlık güç verebiliyorlar. Sıkıntılı çoğu modeller. Dilerseniz 2. el de önerebilirim elimde çok temiz bir Omen var.
Post automatically merged:

En düzgün cihaz 41k dan başlıyor.

https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t5-v21-7-1/ bunu öneririm. Apple ürünlerine de bakabilirsiniz. M2 Macbook iyi olur.
Ben kesinlikle önermiyorum. Adaptör sıkıntısı var, Düzgün bir güç beslemesine sahip değil.

Düzgün 3070 li cihaz yok bu bütçeye. Çoğunun watt değeri düşük, yada adaptörü düşük olduğundan anlık güç verebiliyorlar. Sıkıntılı çoğu modeller. Dilerseniz 2. el de önerebilirim elimde çok temiz bir Omen var.

Ben kesinlikle önermiyorum. Adaptör sıkıntısı var, Düzgün bir güç beslemesine sahip değil.
Adaptörü servis değiştitrbilir gibi geliyor bana. Lenovo da öyleydi.

Adaptörü servis değiştitrbilir gibi geliyor bana. Lenovo da öyleydi.
Monster o seviyede bir adaptör üretmiyor. Ayrıca düzgün anahtarlaması olmayan rastgele bir adaptör ile de değiştiremezsiniz.

40 binin üstüne hangi modelleri önerirsiniz? Çok fazla çıkmamakla birlikte...

40 binin üstüne hangi modelleri önerirsiniz? Çok fazla çıkmamakla birlikte...

Bunlar var. Ama dediğim gibi hiç biri gerçek 3070 gücünü vermiyor. Asus g17 hariç. O 130w ile yaklaşıyor. Ama en azından stabil bir performans sunuyor.

Size asıl 3070 in neler yapabildiğini atayım. Ona göre kıyaslarsınız.

1662563928681.png

Bu MUX switch olmayan 3070 li modellerin kaldığı nokta.

bu ise gerçek 3070.

1662564039980.png

furmark

Kendim bir 3070 kullanıcısı olarak düzgün bir cihaz seçmenin önemini size düzgünce anlatabilirim kısacası. Çok test yaptım videolar çektim, yazılar makaleler yazdım forumlarda vs vs.

Paranızın karşılığını almak istiyorsanız bu bütçede 3060 maxp alın. Ama oyun tasarımcısı olduğunuz için 8gb vram lazım, anlıyorum.

Bu sefer de bütçeyi aşmak gerek.

dediğim gibi dilerseniz kendi cihazımı önerebilirim.

Son düzenleme:
130 watt olan ekran kartlarında işlemciye güç ayıramama durumu sözkonusu değil mi?

130 watt olan ekran kartlarında işlemciye güç ayıramama durumu sözkonusu değil mi?
rog zephyrus için

g17 de düzgün bir adaptör var, o yüzden o veriyor. Ama yinede dediğim gibi asıl 3070 istiyorsanız 0 fiyatı 50 den başlıyor.

rog zephyrus için
Zephyrusun ekran kartı 3060 olduğu için, ve düzgün bir adaptör ile geldiği için sıkıntısız bir ürün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,161
Üyeler
190,869
Son üye
Sandik1433
Geri