Öneri i5 11400f için anakart önerisi

lionroper

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
892
Ortalama 1800TL civarı bütçem var.

Hemen öneriyorum.

Bu modele bakabilirsiniz hocam.
Hocam yanlış yönlendirmişsiniz. 11. nesil işlemciler LGA1200 12. nesil işlemciler LGA1700 soketine sahiptir.

Ortalama 1800TL civarı bütçem var.
Buna bakabilirsiniz. Daha ucuz olsun isterseniz H510 serisine bakabilirsiniz.

Hocam yanlış yönlendirmişsiniz. 11. nesil işlemciler LGA1200 12. nesil işlemciler LGA1700 soketine sahiptir.

Buna bakabilirsiniz. Daha ucuz olsun isterseniz H510 serisine bakabilirsiniz.

Evet geri duzenledim hoacam bir an 12. nesil sandim.

Hocam banada aynı işlemci için uygun fiyatlı kule tipi fan önerir misiniz 100 dereceyi görüyor diye turbo boost kapattım ona rağmen 75 derece görüyor oyunda

msi b560m pro arada indirimli fiyatla 1200 1300 liraya düşüyor değerlendirilebilir

Hocam banada aynı işlemci için uygun fiyatlı kule tipi fan önerir misiniz 100 dereceyi görüyor diye turbo boost kapattım ona rağmen 75 derece görüyor oyunda
Benim işlemcide full yükte stok soğutucuyla çok ısınıyordu. Arctic freezer duo ile 20 ile 30 derece arasında fark etti. Birde forumda genelde gördüğüm se-224 soğutucu var.

Benim işlemcide full yükte stok soğutucuyla çok ısınıyordu. Arctic freezer duo ile 20 ile 30 derece arasında fark etti. Birde forumda genelde gördüğüm se-224 soğutucu var.

Hocam bunlar cok pahalı ya alamam bunları

Hocam bunlar cok pahalı ya alamam bunları
Bu ikisine bakabilirsiniz. Snowman T6 forumda genelde öneriliyor. Ancak açıklamasında LGA1200 ibaresi yok ama daha önce forumda uyumlu olduğu yazılmıştı.

Bu ikisine bakabilirsiniz. Snowman T6 forumda genelde öneriliyor. Ancak açıklamasında LGA1200 ibaresi yok ama daha önce forumda uyumlu olduğu yazılmıştı.

Evet snowman cok öneriliyor ama uyumlu değil takması cok zor falan deniliyor diye bakmadım ama ilk attıgınız ilgimi çekti soğutma performansına bakmam lazım umarım bulurum incelemesini

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,603
Üyeler
185,134
Son üye
Umitsim
Geri