ahmetsemih
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
Biraz ergen animesi gibi gelebilir başta ama bana göre en iyi shounen lerdendir (yeni çıkanlar arasında).
Anime izleyen toplumun ztn %75 i ergenler ztnBiraz ergen animesi gibi gelebilir başta ama bana göre en iyi shounen lerdendir (yeni çıkanlar arasında).
Hepsi desen katılmazdım ama %75 diyince hak verdim.Anime izleyen toplumun ztn %75 i ergenler ztn![]()
Sen izliyon mu yani?Hepsi desen katılmazdım ama %75 diyince hak verdim.
Tamam.Biraz ergen animesi gibi gelebilir başta ama bana göre en iyi shounen lerdendir (yeni çıkanlar arasında).
Toplum içinde ergenligi ergen gibi yaşayanlar var bide "ERGEN olmak için yaşayanlar" var bizde çoğunlukla 2. yi kullanıyoruz onlar için kankamAnime izleyen toplumun ztn %75 i ergenler ztn![]()
Ztn kime sorsam bırakında ergenliğimi yaşıyım diyip duruyorToplum içinde ergenligi ergen gibi yaşayanlar var bide "ERGEN olmak için yaşayanlar" var bizde çoğunlukla 2. yi kullanıyoruz onlar için kankam![]()
Yok.Sen izliyon mu yani?
Doğru o biraz can sıkıyor ama mappa diye bi stüdyo yapıyor animesini en iyi stüdyolardan bi şekilde iyi gösterirler onudaDayı bu ne ya adamın heryerinden testere çıkıyo tamam adam testereden ama insan daha güzel duran bi tasarım yapar
21.chapterın uzun hâlini bekliyorumBiraz ergen animesi gibi gelebilir başta ama bana göre en iyi shounen lerdendir (yeni çıkanlar arasında).