longshadow
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
başlıkda da dediğim gibi 144 hz monitör aldım fakat 60 hz kullanıyorum 1080 p
görüntü ayralrından 144 hz seçemiyor musun yanibaşlıkda da dediğim gibi 144 hz monitör aldım fakat 60 hz kullanıyorum 1080 p
olmadı sadece 59 hz yazıyor belki pixel sayısı düşse olur diye düşünüyorumgörüntü ayralrından 144 hz seçemiyor musun yani
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
masaütünde sağ tık yap görüntü ayarlarına gel biraz aşağı in gelişmiş görüntü ayaralında tıkla. Tıkladıktan sonra yenileme hızı yazıyor ona tıkla 144 yap.
deneyeyim hemen dp varHdm mı bağlı birde ekran kartına displayport mu bazı hdm lar 60 üstünü vermiyor benim de hdm kablosu takılıydı 60 vardı maximum display bağlayınca 165 geldi
deneyeyim hemen dp varHdm mı bağlı birde ekran kartına displayport mu bazı hdm lar 60 üstünü vermiyor benim de hdm kablosu takılıydı 60 vardı maximum display bağlayınca 165 geldi
ekran kartı sürücünü güncellemen gerek, güncelle restart at düzelecek.olmadı sadece 59 hz yazıyor belki pixel sayısı düşse olur diye düşünüyorum
deneyeyim hemen dp var
deneyeyim hemen dp var
nasıl yapacağım baktımda internete bulamadım ekran kartım:asus dual rx 6400 4 gb gddr6ekran kartı sürücünü güncellemen gerek, güncelle restart at düzelecek.
Amd driver & software sitesine gir ekran kartı modelini seç, son sürümünü işletim sistemine göre yükle. Sonra dosyayı aç kurulum işlemini tamamla. (Gerçekten internetten driver indirme videosu nasıl bulamadın anlamıyorum heryerde var videosu.)nasıl yapacağım baktımda internete bulamadım ekran kartım:asus dual rx 6400 4 gb gddr6
sağolAmd driver & software sitesine gir ekran kartı modelini seç, son sürümünü işletim sistemine göre yükle. Sonra dosyayı aç kurulum işlemini tamamla. (Gerçekten internetten driver indirme videosu nasıl bulamadın anlamıyorum heryerde var videosu.)
Görüntü bağdaştırıcı özelliklerine gir, orada seçebiliyor olman lazımolmadı sadece 59 hz yazıyor belki pixel sayısı düşse olur diye düşünüyorum
deneyeyim hemen dp var
deneyeyim hemen dp var
ekran yenileme hızı 64 hertz diyorGörüntü bağdaştırıcı özelliklerine gir, orada seçebiliyor olman lazım
Aldığın monitörün linkini atabilir misin?başlıkda da dediğim gibi 144 hz monitör aldım fakat 60 hz kullanıyorum 1080 p
Aldığın monitörün linkini atabilir misin?