Aileme nasıl pc aldıtdırırım

doğru söylüyorsun hocam ama ben ileriye dönük ve en az 5 sene beni idare edebilecek bir sistem alıyorum bunu düşünerek parça seçiyorum
O zaman ailene o şekilde açıkla. Mesela ben 5 sene gitmesini istesem ve ailem o kadar pahalıya gerek yok dese ben şunu söylerdim; "O zaman bilgisayar yetersiz gelmeye başladığında yeni parça almak gerekir, baştan güçlü alırsak ileride fazladan para ödemeye gerek kalmaz"

ülkede ürünlerin ne kadar pahalı olduğunu anlat, onlara gerçekten 7 bin ₺ nin fazla olmadığına ikna edtmelisin :)

Benim babam öyle diyebilirde demeyebilirde.Babam zamanının en iyi PC sini almış,İnşallah bana da alır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cevaplama o zaman

knk pardonda alınma sanane sen ne karışıyorsun sen konuyu açanın avukatımısın ben ona dedim konuyla zerre alakası olmayan bir kullanıcı bana yazma ozaman diyor garip

knk pardonda alınma sanane sen ne karışıyorsun sen konuyu açanın avukatımısın ben ona dedim konuyla zerre alakası olmayan bir kullanıcı bana yazma ozaman diyor garip
Kaardeşim bu forum teknoloji forumu evet ama böyle sorularda sorulabilir.

Benim babam öyle diyebilirde demeyebilirde.Babam zamanının en iyi PC sini almış,İnşallah bana da alır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cevaplama o zaman
aynısını benim babamda yapmış :) 10 sene önce hayat güzelmiş

Kaardeşim bu forum teknoloji forumu evet ama böyle sorularda sorulabilir.

1. knk haklısın evet bu teknoloji forumu
2. işte dediğim buydu yenimi anladın teknoloji forumunda böyle sorular sorulunca kirleniyor amaç teknoloji orijinal kızlar soruyor
ilerde eşim aldatıyor napmalıyım yada hangi ev daha iyi okuma yazma eğitimi vbde yazarlar

ülkede ürünlerin ne kadar pahalı olduğunu anlat, onlara gerçekten 7 bin ₺ nin fazla olmadığına ikna edtmelisin :)
ah keşke diletebilsem 7bin tl bende kabul ediyuorum fazla bir miktar ama ileri dönük ve iyi bir pc için çok değil

1. knk haklısın evet bu teknoloji forumu
2. işte dediğim buydu yenimi anladın teknoloji forumunda böyle sorular sorulunca kirleniyor amaç teknoloji orijinal kızlar soruyor
ilerde eşim aldatıyor napmalıyım yada hangi ev daha iyi okuma yazma eğitimi vbde yazarlar
Konu dışı var yazan yazar ama ben bakmam o kadarına.

sonra forum niye kirleniyor al aileme nasıl PC aldırtıırm bunu niye bize soruyorsunki çok garip basit sahteden kodalam yap not defterine yazı yaz yada cmd ye yazı yaz ailen geleceğe yatırım zannedip alır yada lgsde iyi bir yere geç alır foruma yazık açtığın konuya bak ya
1 ailem ***** değil
2 lisedeyim
3 eğer diğer konulara bakmak istersen burası bir forum bende bunu konu dışına açtım zaten gider başka konulara bakarsın basit yani

1 ailem ***** değil
2 lisedeyim
3 eğer diğer konulara bakmak istersen burası bir forum bende bunu konu dışına açtım zaten gider başka konulara bakarsın basit yani

neyse hiçbir zaman anlamayacaksınız ve o yazıda ailene ***** demedim nasıl uydurduysan artık

neyse hiçbir zaman anlamayacaksınız ve o yazıda ailene ***** demedim nasıl uydurduysan artık
hocam bak git not defterini aç cmd yaz fln bunlar bence aileyi a*t*l yerine koymak anlamadığı işlerde onları kandırmak saçmalıktır

hocam bak git not defterini aç cmd yaz fln bunlar bence aileyi a*t*l yerine koymak anlamadığı işlerde onları kandırmak saçmalıktır

öyle anladıysan çok özür dilerim ailene saygım var

Belki de sen bütçeleri olduğunu düşünüyorsun, sıkıntılarını size yansitmamak için belli etmiyor olabilirler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,080
Üyeler
190,310
Son üye
ibrhkya05
Geri