kanser cs go kitlesi ve mouse bozukluğu

Scorp!on

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,384
beyler oyun zevkim kalmıyor bunlarda zerre akıl yok adamlar sonuncu mouse oyun içinde bozuldu sıkamıyorum diyorum 5 vuruyorum 80 vuruyor açıklıyorum adam diyorki fakir bozuksa oynama ya kardeşim zaten oyun içinde bozuldu az önce valorant oynuyordum sorun yoktu diyorum adam hala fakir diyor birde sövüyor dedim ki lan bozuk mousela 2 .oldum sonuncusun dedim o da dediki 30 fps oynuyorum dedi hala fakir diyor çıldırdım sonra dedimki 30 fps alıyorsun bana fakir diyorsun bu arada kimsenin maddi durumuna laf etmem normalde neyse telefonum a50 s3 mü diyor mesaj sesine bakarak laf ediyor ben napayım diyorum arkadaşım mouse oyun içinde bozuldu hala anlamıyorlar bunlar 3.5 yıldır oynadığım cs go yu bıraktırma noktasına getirdi beni kanser ediyorlar bunlardan niceleri var oynamayı bilmezler laf ederler sizle dertleşmek istedim arkadaşlar birde mouse valorantda sıkıntısız çalışıyordu cs girdim tutukluk yapıyor gibi tek tek sıkıyor sıkmıyor en sonda tarıyor yardım edermisizinz

beyler oyun zevkim kalmıyor bunlarda zerre akıl yok adamlar sonuncu mouse oyun içinde bozuldu sıkamıyorum diyorum 5 vuruyorum 80 vuruyor açıklıyorum adam diyorki fakir bozuksa oynama ya kardeşim zaten oyun içinde bozuldu az önce valorant oynuyordum sorun yoktu diyorum adam hala fakir diyor birde sövüyor dedim ki lan bozuk mousela 2 .oldum sonuncusun dedim o da dediki 30 fps oynuyorum dedi hala fakir diyor çıldırdım sonra dedimki 30 fps alıyorsun bana fakir diyorsun telefonum a50 s3 mü diyor mesaj sesine bakarak laf ediyor ben napayım diyorum arkadaşım mouse oyun içinde bozuldu hala anlamıyorlar bunlar 3.5 yıldır oynadığım cs go yu bıraktırma noktasına getirdi beni kanser ediyorlar bunlardan niceleri var oynamayı bilmezler laf ederler sizle dertleşmek istedim arkadaşlar birde mouse valorantda sıkıntısız çalışıyordu cs girdim tutukluk yapıyor gibi tek tek sıkıyor sıkmıyor en sonda tarıyor yardım edermisizinz
milletle muhatap olmayacaksın bu tür oyunlarda

hocam burda sen biraz yanlış yaklaşmışsın kendine 5 kişilik bir takım bulursan çok zevkli geçer emin ol

Kablosuz mu kanka mouse'un?
kablolu 2 3 yıl oldu alalı bedavaya almıştım çitos dan 75 tl çıkmıştı acaba eskidiği içinmi paket kaybı oluyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bunun bir taktiği var mı hocam? Ben hiç dayanamıyorum.
+1
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam burda sen biraz yanlış yaklaşmışsın kendine 5 kişilik bir takım bulursan çok zevkli geçer emin ol
normalde var ama aktif olan yok

ben lolde denk geliyorum adam sırf istediği lane gelmedi diye oyun bozuyor lane salmıyorum diye alcağım karakteri banlıyor karakteri gösterdiğim halde(bunları hiç anlamıyorum) yine banlıyor adama diyorum ki preyiz gidiyor sinir etmek için lane e geliyor oyun zevkimi mahvediyor konuyla alakasız ama online oyunların genelinde böyle bir sorun var all mute yapayım diyorumda yapasım gelmiyor hiç takmıycaksın aslında

kablolu 2 3 yıl oldu alalı bedavaya almıştım çitos dan 75 TL çıkmıştı acaba eskidiği içinmi paket kaybı oluyor
Hiper X-70 kullanıyormuşsunuz. Ben de everest SGM-X7 kullanıyordum eskiden aynı mouse zaten bilirsiniz.
Birkaç sene sonra switchleri eziliyor hocam bu mouse'ların. Ömrünü doldurmuş olabilir.

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,082
Üyeler
193,250
Son üye
wiper sim
Geri