🔥İndirim Apex 3 TKL Gaming Klavye 649TL

El-Turco

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
697

Gaming gen tr için son zamanlarda forumda çok konular açıldı alırken göz önünde bulundurun ama ben 2 ürün aldığımda da sorun yaşamadım iadesiyle ilgili vs.
Klavye mekanik değil bilgisi olmayanlar araştırsın lütfen belki indirimi bekleyen insanlar vardır diye paylaşıyorum.
Normal fiyatı 799TL civarında, al-sat yapılmaz şahsi fikrim.
Daha önce forumda 649Tl olarak paylaşıldı dediğim gibi bekleyen vardır diye paylaşıyorum.

Gaming gen tr için son zamanlarda forumda çok konular açıldı alırken göz önünde bulundurun ama ben 2 ürün aldığımda da sorun yaşamadım iadesiyle ilgili vs.
Klavye mekanik değil bilgisi olmayanlar araştırsın lütfen belki indirimi bekleyen insanlar vardır diye paylaşıyorum.
Daha önce forumda 649Tl olarak paylaşıldı dediğim gibi bekleyen vardır diye paylaşıyorum.
alınmaz üstünde ss logosu olmasa 400tl bile etmicek bi klavye

bence alınmaz çok pahalı

Bu klavye neden bu forumda popüler anlamadım
Çünkü bazı ucuz yollu mekanik klavyelerden daha hızlı.

Reddragon K552'nin gecikmesi 26.5 ms, Apex 3 TKL'nin 10.6 ms

Screenshot_1.jpg

Bu da Reddragon K582 vs Apex 3 TKL

alınmaz üstünde ss logosu olmasa 400tl bile etmicek bi klavye

Screenshot_2.jpg

Çünkü bazı ucuz yollu mekanik klavyelerden daha hızlı.

Reddragon K552'nin gecikmesi 26.5 ms, Apex 3 TKL'nin 10.6 ms

Alıntıyı görüntüle

Bu da Reddragon K582 vs Apex 3 TKL

Alıntıyı görüntüle
dostum her şey gecikme değil saniyenin binde birini farkedebilceğini mi sanıyorsun

Yalniz hocam bu membran değmez

Dostlar biri beni aydınlatabilir mi? Klavye kısaca alınırsa neden alınır alınmaz ise neden alınmaz? Mavi switch veya çok dandik olmadığı sürece switch benim için önemsiz.

Dostlar biri beni aydınlatabilir mi? Klavye kısaca alınırsa neden alınır alınmaz ise neden alınmaz? Mavi switch veya çok dandik olmadığı sürece switch benim için önemsiz.
Bence steelseries olduğu için 650tl fiyattan alınabilir redragob k568 mavi switch kullaniyorum bir yerden sonra yay sesi gelmeye başladı ve mavi switch gece bilgisayardaysan çok ses yapıyor o yüzden ben düzgün bir markanın membran klavyesine geçicem

Bence steelseries olduğu için 650tl fiyattan alınabilir redragob k568 mavi switch kullaniyorum bir yerden sonra yay sesi gelmeye başladı ve mavi switch gece bilgisayardaysan çok ses yapıyor o yüzden ben düzgün bir markanın membran klavyesine geçicem
Gerçekten ikilemden kurtardınız beni, peki red swtichde de aynı sorunlar var mı ve membran olmasının ne gibi bir eksisi olur?

Gerçekten ikilemden kurtardınız beni, peki red swtichde de aynı sorunlar var mı ve membran olmasının ne gibi bir eksisi olur?
Çok sessiz switchler varmış ama arkadaşımda gamekayin red switch klavyesi vardı akşam yan odada klavyesinden yazma sesini duyabiliyordum. Genel olarak klavyede ses istemiyorsanız mekanik almayın bence. Membran klavyelerin ömrü daha kısa ve gecikme süresi daha fazla diyorlar. Gecikme için bir şey diyemem onu almak istediğiniz modele göre araştırabilirsiniz fakat ömür konusunda bilindik bir markadan (Razer, steelseries vs.) sorun olacağını zannetmiyorum.

Hocam şu Linkte güzelce anlatılmış, okursanız genel manada size klavyelerle ilgili fikir verecektir diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
membran klavyeye göre fiyatı pahalı olduğu için alınmaz başka sebebi yok k568 daha iyi. outemu blue switchte yay sesi var orası doğru ama k568 ikiye katlar bunu belli belirsiz yay sesinden dolayı gidipte membran almak mantıksız

Geri