🔥İndirim AMD Ryzen 5 5600 - Kutulu (Nays ile 3184 TL)

proCedure

80+
Reaksiyon skoru
12

Trendyol'da flaş indirim bulunmakta. AMD Ryzen 5 5600 kutulu fiyatı güncel olarak 3.621,61 TL. Nays kart ile alımda 3.259,45 TL'ye düşüyor.

! Flashback indirimi bitti !
-----------------------------------------
Yeni bir satıcıda güncel fiyat 3.537,79 TL. Nays kart ile alımda 3184 TL'ye düşüyor.

Son düzenleme:
Çok güzel fiyat. İhtiyacı olan kaçırmasın. Paylaşım için teşekkürler.

Nays kartım olsa almıştım :(

Sanal kart, indirip açabilirsiniz.
Teşekkürler hocam, peşin almayı planlıyorum fakat 3k var nakit olarak. Nays kredi kartı olarak kullanılıyorsa bir sonraki ay ödeyebilirsem alabilirim.

Teşekkürler hocam, peşin almayı planlıyorum fakat 3k var nakit olarak. Nays kredi kartı olarak kullanılıyorsa bir sonraki ay ödeyebilirsem alabilirim.
Bildiğim kadarıyla, ön ödemeli sanal kart olduğundan; yüklediğin bakiye kadar harcama yapabiliyorsun. Maalesef kredi kartı olarak kullanamıyorsun.

naysa onaylamadan 3600 atabilir miyim

Bildiğim kadarıyla, ön ödemeli sanal kart olduğundan; yüklediğin bakiye kadar harcama yapabiliyorsun. Maalesef kredi kartı olarak kullanamıyorsun.
Bilgilendirme için teşekkürler.

Hala geçerli mi sipariş vereceğim?

Trendyol'da flaş indirim bulunmakta. AMD Ryzen 5 5600 kutulu fiyatı güncel olarak 3.621,61 TL. Nays kart ile alımda 3.259,45 TL'ye düşüyor.

! Flashback indirimi bitti !
-----------------------------------------
Tahminimce farklı bir satıcıda paralelde indirim yapmış. Satıcı güvenilir mi bilemiyorum fakat kutulu fiyatı güncel olarak 3609,99 TL. Nays kart ile alımda 3.249 TL'ye düşüyor. Link aşağıda:

Satan site Trendyol olduğu sürece 2500 de 2800 de olsam almam

Geri