E-ticareti tam öğreten eğitmen önerir misiniz?

Qbört

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
425
Uzun bir süredir araştırma içerisindeyim de ücretsiz olarak her yerden kaynak eğitim veya video izliyorum ama bir yerde eksiklik çıkıyor, çok izlenen ve bu işte zeki birisinin bile küçük bir hatayı anlatmaması beni çok geriyor.
Nede olsa çoğu eğitmen kendine rakip çıkartmak istemez ucundan hafif öğretir uygulamaya geçince sert kayaya saplanırsın.

Şuan bile hâla eksiğim var ve ne kadar araştırsam da üstüne başka bir zorluk çıkıyor acaba yüz yüze doğru düzgün ücretli yada ücretsiz bir eğitmen var mıdır diye sizlere sormak istedim.

Ve en önemlisi de bu işi yapanların nereden nasıl eğitim aldıklarını bilmek isterim çoğu kişi deneyim der ama asıl öğrenimini belirtmez.

The ecom king

Yabancı kanal daha iyisi yok
Doğrudur yabancı kaynaklardan çok daha iyi öğrenilebilir ama malum ingilizcem yok otomatik türkçe alt yazı seçeneği de yok nasıl eklerim bir bakayım eğer iyi olmaz ise yavaştan ingilizce öğrenmeye başlarım :)

Bu arada siz ne için izliyorsunuz?

Doğrudur yabancı kaynaklardan çok daha iyi öğrenilebilir ama malum ingilizcem yok otomatik türkçe alt yazı seçeneği de yok nasıl eklerim bir bakayım eğer iyi olmaz ise yavaştan ingilizce öğrenmeye başlarım :)

Bu arada siz ne için izliyorsunuz?
Shopify

Merhaba. Ben Amazon dropshipping yapıyorum. Amazon için eğitim istiyorsan instagramda @oguzerdemx var. Bence türkiyede en iyi öğreten diyebilirim. Ondan danışmanlık almanı öneririm sadece kursu alma bence. Danışmanlığı alınca hem eğitimi veriyor hem de danışmanlık yapıyor. Ben ondan danışmanlık aldım ve satışlara da başladım. Shopify için ise @raifkamaci var. Bu da türkiyede shopifyı anlatan en iyi kişi. Hatta shopify onaylı, yani shopifyın türkiyede güvendiği tek kursveren. Onun eğitimini de aldım ve baya kaliteli. Shopify istersen bunu alabilirsin. İyi çalışmalar :)

Merhaba. Ben Amazon dropshipping yapıyorum. Amazon için eğitim istiyorsan instagramda @oguzerdemx var. Bence türkiyede en iyi öğreten diyebilirim. Ondan danışmanlık almanı öneririm sadece kursu alma bence. Danışmanlığı alınca hem eğitimi veriyor hem de danışmanlık yapıyor. Ben ondan danışmanlık aldım ve satışlara da başladım. Shopify için ise @raifkamaci var. Bu da türkiyede shopifyı anlatan en iyi kişi. Hatta shopify onaylı, yani shopifyın türkiyede güvendiği tek kursveren. Onun eğitimini de aldım ve baya kaliteli. Shopify istersen bunu alabilirsin. İyi çalışmalar :)
Şuan iyi bir satış yapıyormusunuz? Mesela ayda kaç adet siparişiniz oluyor.
Eğitimi bir araştırayım ona göre bende alırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arbitraj eğitimi veren kursda önerebilirsiniz.

Cevap gelmedi?

Cevap vermeni bekliyorum hocam :)

Son düzenleme:
Şuan iyi bir satış yapıyormusunuz? Mesela ayda kaç adet siparişiniz oluyor.
Eğitimi bir araştırayım ona göre bende alırım.

Arbitraj eğitimi veren kursda önerebilirsiniz.
Şuan yeni yeni satışlarım artmaya başladı. Arbitraj eğitimi veren bilmiyorum hocam

Şuan yeni yeni satışlarım artmaya başladı. Arbitraj eğitimi veren bilmiyorum hocam
Kusura bakma giremedim foruma

Geri