Ders çalışma programı

Reaksiyon skoru
2,116
10.sınıfa gidiyorum sizce ne tarz bir program hazırlamalıyız benim düşüncem şu sayısal ağırlıklı çalışıyorum her gün mat fizik kimya biyoloji soru çözümü konu tekrarı birde sözel konu tekrarı soru çözümü ve gelecek derslere hazırlık yapmayı düşünüyorum ben sayısal seviyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sizce mantıklımı bu

Günlük tekrarını yapıp paragraf çözmen yeterli bu sınıfta.
Çok seviyorsan matematikteki konularını hallet.

Sayısal seviyorum hocam ben
Sayısal seviyorum diye paragraf çözmemezlik yaparsan TYT Türkçeyi bırakmış olursun.
O paragrafı seve seve çözeceksin zamanı gelince. :D
Dediğim gibi bu yıllarda pek bir şey yapmana gerek yok. Matematiğini sağlam tut yeterli.

Sayısal seviyorum diye paragraf çözmemezlik yaparsan TYT Türkçeyi bırakmış olursun.
O paragrafı seve seve çözeceksin zamanı gelince. :D
Dediğim gibi bu yıllarda pek bir şey yapmana gerek yok. Matematiğini sağlam tut yeterli.
Tamam hocam sağol paragraf ta eklerim programıma

Günlük 8 veya çözebiliyorsun 15 paragraf çöz hocam her gün onun dışında 10. Sınıflarda fonksiyonlara, geometriye ve çarpanlara ayırmaya iyi çalış onun dışında eğlenmene bak dostum hayatta bir daha 10.sınıf olmayacağının bilinciyle ne inekle ne de ders çalışmayı bırak

Günlük 8 veya çözebiliyorsun 15 paragraf çöz hocam her gün onun dışında 10. Sınıflarda fonksiyonlara, geometriye ve çarpanlara ayırmaya iyi çalış onun dışında eğlenmene bak dostum hayatta bir daha 10.sınıf olmayacağının bilinciyle ne inekle ne de ders çalışmayı bırak
Ok ama takdir almam lazım yine çünkü yeni telefon alcaz

R5 230 gibi çok eski bir ekran kartım var
11im fen lisesine gidiyorum + hayatımda ilk defa dershaneye yazıldım ona gidiyorum hafta içi ortalama 11 ile 12 saat arası dersim var o yüzden ekran kartın ne felan gibi şeylerin ne önemi kalıyo ne hatırlıyorsun hocam 2060lı laptopum var sadece radyo olarak kullanıyorum

11im fen lisesine gidiyorum + hayatımda ilk defa dershaneye yazıldım ona gidiyorum hafta içi ortalama 11 ile 12 saat arası dersim var o yüzden ekran kartın ne felan gibi şeylerin ne önemi kalıyo ne hatırlıyorsun hocam 2060lı laptopum var sadece radyo olarak kullanıyorum
O açıdan bakarsak haklısın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,633
Üyeler
187,539
Son üye
Enes57
Geri