Öneri Kaliteli Chill Oyun Önerisi

cr1ta

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
655
Merhaba,
Müzik dinlerken oynamalık chill oyun önerisi istiyorum sizlerden, içeriği fark etmez. Akıcı olması, kafa dağıtmalık bir oyun olması tercihimdir. Her gün kafa dağıtmak veya müzik dinlerken oynayabileceğim bir oyun olursa çok iyi olur. Daha tutarlı öneriler için tercih etmediğim özellikleri de yazıyorum: hikayeli oyun olmamalı, aksiyon oyunu olmamalı, çok fazla dikkat gerektiren bir oyun olmamalı, bulmaca türü oyunlar olmamalı.
Yani kısacası chill oyun önerisi istiyorum sizlerden. Önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba,
Müzik dinlerken oynamalık chill oyun önerisi istiyorum sizlerden, içeriği fark etmez. Akıcı olması, kafa dağıtmalık bir oyun olması tercihimdir. Her gün kafa dağıtmak veya müzik dinlerken oynayabileceğim bir oyun olursa çok iyi olur. Daha tutarlı öneriler için tercih etmediğim özellikleri de yazıyorum: hikayeli oyun olmamalı, aksiyon oyunu olmamalı, çok fazla dikkat gerektiren bir oyun olmamalı, bulmaca türü oyunlar olmamalı.
Fall guys olabilir

Merhaba,
Car mechanic olabilir yada such art

Merhaba,
Brawhalla

Ets
Car x drift tacıng
PC building sim
Gas station sim
Cities skylines
Human:fall flate
Flat out
Retrowave

Bullet hell oyunlarına bakmanı öneririm.

Fall guys olabilir
Kanser olurum o oyunda ben :D
Car mechanic olabilir yada such art
Güzel öneriler istek listeme ekleyeceğim, fakat akıcılık anlamında yetersiz kalıyor. İstediğim oyun tarzı "Journey", "Steep" tarzı akıcı oyunlar.
Rekabetçi bir oyun gibi, yine de teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ets
Car x drift tacıng
PC building sim
Gas station sim
Cities skylines
Human:fall flate
Flat out
Retrowave
Hepsini oynadım.

Kanser olurum o oyunda ben :D

Güzel öneriler istek listeme ekleyeceğim, fakat akıcılık anlamında yetersiz kalıyor. İstediğim oyun tarzı "Journey", "Steep" tarzı akıcı oyunlar.

Rekabetçi bir oyun gibi, yine de teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hepsini oynadım.
Scrap mechanic olabilir

Genelde müzik dinlerken oyun oynamak istediğimde hep Rocket League oynarım bence sarar seni de

Güzele benziyor, tek kişi oynamalık bir oyunsa almayı düşünebilirim.
Ben tek başıma oynuyordum hikaye türü gerçekten zevkli. Atölye modlarında aklına gelmeyecek kadar tuhaf icatlar var hepsini deneyebilirsin,vakit geçirmek için harikulade bir oyun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,520
Üyeler
183,132
Son üye
Ertt
Geri