Bu ekran kartı iyi mi

insancık

80+
Reaksiyon skoru
57
Gıgabyte 8gb Rtx2060 Super Windforce Oc almayı düşünüyorum bana avantajlarını ve dezavantajlarını anlatır mısınız veya bu kötü bunu al diyeceğiniz 4k yi geçmiyecek şekilde bir ekran kartı var mıdır?

Güzel kart alabilirsiniz, sorun yasayan gormedim

O fiyata miss gibi 5700XT var.2070'in bir tık üstü.NVDIA takıntın yoksa öneriyorum,stabil ve sağlam karttır kendileri.

Gıgabyte 8gb Rtx2060 Super Windforce Oc almayı düşünüyorum bana avantajlarını ve dezavantajlarını anlatır mısınız veya bu kötü bunu al diyeceğiniz 4k yi geçmiyecek şekilde bir ekran kartı var mıdır?
Hayal kurulan kart alabilirsin :)

asus un modellerini tercih edebilirsin soğutmaları çok iyi

Asus un modellerini tercih edebilirsin soğutmaları çok iyi
Bu ekran kartının soğutması beni çok yorar mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O fiyata miss gibi 5700XT var.2070'in bir tık üstü.NVDIA takıntın yoksa öneriyorum,stabil ve sağlam karttır kendileri.
Onun soğutmasına kötü diyolar bir de ekran kartı indirimde 3400 lira bir neden de şu nvidia fonksyonlarını seviyorum ve rtx olmasını istiyorum

Bu ekran kartının soğutması beni çok yorar mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Onun soğutmasına kötü diyolar bir de ekran kartı indirimde 3400 lira bir neden de şu Nvidia fonksyonlarını seviyorum ve rtx olmasını istiyorum
asus un soğutması gayet iyi kotu dedikleri msi ekran kartları asus rtx 2060 var 4060 tl ye onu tercih edebilirsin belki 4000 tlden dusuk fiyatlarada bulabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,105
Üyeler
188,879
Son üye
dlzdma
Geri