Kondisyon nasıl açabilirim?

SwindLers

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
29
Merhabalar ben futbolcuyum çok süratli oyncuydum kondisyonumu toparlayabilir miyim trafik kazası geçirdim 2-3 ay sonra futbola döneceğim birde malum kilo alma durumu var ne yapmam gerekir süratli olduğum için çabuk yoruluyorum eskiden öyleydi git gel yaparken yorulurdum ve bu durum daha da artıcak biliyorum nasıl bir yol izlemem gerek sizce?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani oda kesin değil 4-5 ay da sürebilir

Aga ne futbolculuğu sal adam akıllı bir işe gir çalış derslerine odaklan

Merhabalar ben futbolcuyum çok süratli oyncuydum kondisyonumu toparlayabilir miyim trafik kazası geçirdim 2-3 ay sonra futbola döneceğim birde malum kilo alma durumu var ne yapmam gerekir süratli olduğum için çabuk yoruluyorum eskiden öyleydi git gel yaparken yorulurdum ve bu durum daha da artıcak biliyorum nasıl bir yol izlemem gerek sizce?

Yani oda kesin değil 4-5 ay da sürebilir
Öncelikle geçmiş olsun hocam sabahları koşuya çıkabilirsin. Veya spor salonun da koşa bilirsin hem vücut yaparsın diğer aletlerle hem formun gelir hemde kondisyon yaparsın birde bir koç a Danış daha iyi yönlendirir seni

Aga ne futbolculuğu sal adam akıllı bir işe gir çalış derslerine odaklan
Orası biraz sıkıntı ya okul olayı pek karışık bırakalı 4-5 sene oldu

Öncelikle geçmiş olsun hocam sabahları koşuya çıkabilirsin. Veya spor salonun da koşa bilirsin hem vücut yaparsın diğer aletlerle hem formun gelir hemde kondisyon yaparsın birde bir koç a Danış daha iyi yönlendirir seni
Çok çok teşekkür ederim dalağım ezik kafatasımda kırıklar var ölümden döndüm araba çarptı pikap yayaydım ben yani peki geriler miyim süratım yavaşlar mı sizce?

Orası biraz sıkıntı ya okul olayı pek karışık bırakalı 4-5 sene oldu

Çok çok teşekkür ederim dalağım ezik kafatasımda kırıklar var ölümden döndüm araba çarptı pikap yayaydım ben yani peki geriler miyim süratım yavaşlar mı sizce?
Teşhis koyma yetkim yok ama mantıken bakarsanız cigerleinizde dalaginizda veya bacaklarınızda hasar kalmadıysa veya çeşitli yerlerinizde sorun olmaz diye düşünüyorum doktorunuz demiştir diye düşünüyorum zaten hasar kaldı diye vs

Ben çaprazı kopardıktan sonra dönüş yapamadım özellikle kondisyon sıkıntısını bir türlü aşamadım futbolu bırakmak zorunda kaldım hangi antrenmanı yaparsam yapayım eski hissiyatı dizim de hissedemedim eğer sen de böyle problemler olmazsa 1 2 hafta boyunca sahil falan varsa bulunduğun yerde kondisyon antrenmanları yap yanına topu da al top hakimmiyetini geliştir kum da top ile oynamak zordur seni geliştirir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,479
Üyeler
189,092
Son üye
EfLetHaL
Geri