🔥Grand Theft Auto VI'dan İlk Fragman Geldi Oyun İnanılmaz Gözüküyor🔥

Ben bunu beklemiyodum ben şunu beklemiyordum diyenler gidin kendiniz yapın bu işlerin o kadar kolay olduğunu sananlar bahse varım 2x zoom açarken silah yakınlaştırmada kafayı yerler.

Ben bunu beklemiyodum ben şunu beklemiyordum diyenler gidin kendiniz yapın bu işlerin o kadar kolay olduğunu sananlar bahse varım 2x zoom açarken silah yakınlaştırmada kafayı yerler.
Ayn cahiller yaşları küçük bence tartışma vaktine zamanına yazık yazdığı cümlelerden sonra cevap bile verme bence.
ignore et hahahahah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Abi oyun daha geliştirme aşamasında ne bekliyorsunuz ki? GTA 5 de yapım aşamasındayken GTA 4 hud, mapini kullanıyordu. Ayrıca şu animasyonlar bile beklentimi aşırı derecede yükseltti. Tek endişem araç modellemelerinin değişmemesi, umarım tam sürümde GTA 5'teki araçları tekrar görmeyiz.

BENDE DE GEYTA 7 SIZINTILARI VAR (GERÇEK)

Arkadaşlar 2024 hatta 2025 gibi çıkacak bir oyunun sızdırılmış videosunu görüp bu işte fakedir cart curt demeniz çok şaşırtıcı.

Böyle hali ile gömenler kendilerini rezil etmesin, oyun tam çıksın o zaman eleştirin daha iyi olur.

güzele benziyor inşallah yüzme fiziği gta 5'teki gibi berbat olmaz

Böyle hali ile gömenler kendilerini rezil etmesin, oyun tam çıksın o zaman eleştirin daha iyi olur.
Rezil oldular bile olacakları kadar zaten.

Arkadaşlar 2024 hatta 2025 gibi çıkacak bir oyunun sızdırılmış videosunu görüp bu işte fakedir cart curt demeniz çok şaşırtıcı.
Bence 2023 sonu 2024 ortasında gelir kesin bu sızıntıdan sonra Rockstar Games teaser paylaşır diye düşünüyorum artık.

rockstarın böyle bir şey çıkartması bence mümkün değil. Rockstarın çıkardığı her oyun kendi döneminde devrim niteliğindedir. Gta 5 motorunu cartını curtunu kullanarak bait atmışlar diye yorumladım.
bana gerçekçi gelmedi Rockstar bunun çok daha üstünde bir oyun yapar bence.
oynadınız GTA 5 leri RDR 2 nin başındaki kişiler yok oynadimiz oyunların kalitesini belirleyen belli bir kalitede olmasını sağlayan vizyonunu belirleyen kişi yok GTA trilogi hepimiz gördük Rockstar çok kaliteli firma evet ama o vizyonu sağlayan Dan Houser artık yok o yüzden her an her şey olabilir

Geri