şahin doğan
80+ Platinum
Bu görüntüler bence GTA 6 görüntüleri ama bir kaç yıl öncesine ait.
Çok Şükür hahahahaahBu görüntüler bence GTA 6 görüntüleri ama bir kaç yıl öncesine ait.
Ben sabahtan beri ne anlatıyorum adamlar geldi mobil oyun şu bu yazıyor hahahahahahJason Schreier de doğrulamış.
Oyunun daha çıkmasına en az 3 bilemedin 5 sene var. Daha hikaye tam olarak bitmemiş ve kesinlikle sızıntının kaynağı güvenilmez. Daha güvenilir kaynak ve daha az oyun hamuruna benzeyen bir oynanış olsaydı belki derdimMesaj otomatik birleştirildi:
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaşlar neye gülüyorsunuz merak ettiğimden yazıyorum açıklarsanız.
@stereohearts @joker♤ @SilahsızKuvvet☪
Sızıntı gerçek o yüzden beğeniye alabilirsin reaksiyonunu.Oyunun daha çıkmasına en az 3 bilemedin 5 sene var. Daha hikaye tam olarak bitmemiş ve kesinlikle sızıntının kaynağı güvenilmez. Daha güvenilir kaynak ve daha az oyun hamuruna benzeyen bir oynanış olsaydı belki derdimkim doğruladı sızıntıyı sen biliyormusun
En azından PS4'de çalışabilecek durumda çıkartmışlar.RDR2 çıktığında PS5 yoktu zaten PS4'e gelecek başka neye gelecek?
Oyuna gelirsek Rockstar'ın böyle bir sızıntı yapacağını zannetmiyorum onu geçtim grafiklerin böyle olacağını da düşünmüyorum GTA 5'in aynısı bu.
Sızıntıyı kendim Rockstar şirketinden almadığım sürece asla tam olarak güvenmem. 3-5 modlu gta v videosu görüp te buna gta 6 sızıntı diyorsanız siz bilirsiniz. Ama şunu da söyleyeyim eğer sızıntı gerçekse gram şaşırmam, en önemli yöneticilerden birisi ayrıldı ve rockstarda işler sarpa sardı. Sızıntı eğer gerçekse çok büyük sorunlar rockstarı bekliyor demek
RDR 2'de PS4'te çalışıyor önemli olan optimizasyon Rockstar Games'de bu işte en iyisi PC tarafı hakkında yazmıyorum konsol tarafı bu arada.En azından PS4'de çalışabilecek durumda çıkartmışlar.