Ayn cahiller yaşları küçük bence tartışma vaktine zamanına yazık yazdığı cümlelerden sonra cevap bile verme bence.Ben bunu beklemiyodum ben şunu beklemiyordum diyenler gidin kendiniz yapın bu işlerin o kadar kolay olduğunu sananlar bahse varım 2x zoom açarken silah yakınlaştırmada kafayı yerler.
Ayn şu fiziklerin gelişimini göremiyorlar ama.Abi oyun daha geliştirme aşamasında ne bekliyorsunuz ki? GTA 5 de yapım aşamasındayken GTA 4 hud, mapini kullanıyordu.
güzele benziyor inşallah yüzme fiziği gta 5'teki gibi berbat olmazAyn cahiller yaşları küçük bence tartışma vaktine zamanına yazık yazdığı cümlelerden sonra cevap bile verme bence.
ignore et hahahahah
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mesaj otomatik birleştirildi:
güzele benziyor inşallah yüzme fiziği gta 5'teki gibi berbat olmaz
Rezil oldular bile olacakları kadar zaten.Böyle hali ile gömenler kendilerini rezil etmesin, oyun tam çıksın o zaman eleştirin daha iyi olur.
Bence 2023 sonu 2024 ortasında gelir kesin bu sızıntıdan sonra Rockstar Games teaser paylaşır diye düşünüyorum artık.Arkadaşlar 2024 hatta 2025 gibi çıkacak bir oyunun sızdırılmış videosunu görüp bu işte fakedir cart curt demeniz çok şaşırtıcı.
Hahayt, eleştirmeyi bilsinler. Hiç mi Enis Kirazoğlu izlenmiyor arkadaş?!?!Mesaj otomatik birleştirildi:
Rezil oldular bile olacakları kadar zaten.
rockstarın böyle bir şey çıkartması bence mümkün değil. Rockstarın çıkardığı her oyun kendi döneminde devrim niteliğindedir. Gta 5 motorunu cartını curtunu kullanarak bait atmışlar diye yorumladım.
oynadınız GTA 5 leri RDR 2 nin başındaki kişiler yok oynadimiz oyunların kalitesini belirleyen belli bir kalitede olmasını sağlayan vizyonunu belirleyen kişi yok GTA trilogi hepimiz gördük Rockstar çok kaliteli firma evet ama o vizyonu sağlayan Dan Houser artık yok o yüzden her an her şey olabilirbana gerçekçi gelmedi Rockstar bunun çok daha üstünde bir oyun yapar bence.
Jason Schreier'a güvenmem diyen vardı hahahahahahaHahayt, eleştirmeyi bilsinler. Hiç mi Enis Kirazoğlu izlenmiyor arkadaş?!?!