Belirli Bi bütcem yok fakat 800 e kadar felan cıkabilirim fazla abartmadan f/p kaliteli klavye varsa beklerim
Bunuda alabilirsin. Kullanmadım ama güzel markadır.o kadar cıkamam hocam tesekkürler gemede
cok olmadı bu 3-4 aydır falan var sadece amazonda ben aldım kahverengi switch falanda var gerçekten gördüğüm en f/p klavyedirhocam bu klavye yeni mi daha once hic duymadımda bu aralar onerisi yapılıyor
900 tl ye garantili bulabilirsin benceasus ROG Strix Scope aldım 2. el 700 TL ye hatta konu açmıştım alsam mı diye 2023 e kadar garantisi var o kadar sağlam klavye ve güzel ki 2. el kullanırım dersen sarı siteye bir bak
hocam klavye cok hoşuma gittide büyüklüğü nasıl ordan biraz şüpheledim cok kucuk gibicok olmadı bu 3-4 aydır falan var sadece amazonda ben aldım kahverengi switch falanda var gerçekten gördüğüm en f/p klavyedir
tesekkurler hocam ama 2, el almamasus ROG Strix Scope aldım 2. el 700 TL ye hatta konu açmıştım alsam mı diye 2023 e kadar garantisi var o kadar sağlam klavye ve güzel ki 2. el kullanırım dersen sarı siteye bir bak
Post automatically merged:
900 TL ye garantili bulabilirsin bence
Bir düşün derim bence pişman olmazsınhocam klavye cok hoşuma gittide büyüklüğü nasıl ordan biraz şüpheledim cok kucuk gibi
Post automatically merged:
tesekkurler hocam ama 2, el almam
hocam klavye cok hoşuma gittide büyüklüğü nasıl ordan biraz şüpheledim cok kucuk gibi
mx switch asusun özel switchleri var kırmızı incelemelerine bakarsınBir düşün derim bence pişman olmazsın