Yardım Mekanik klavye onerisi

BerkW

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
263
Belirli Bi bütcem yok fakat 800 e kadar felan cıkabilirim fazla abartmadan f/p kaliteli klavye varsa beklerim

asus ROG Strix Scope aldım 2. el 700 tl ye hatta konu açmıştım alsam mı diye 2023 e kadar garantisi var o kadar sağlam klavye ve güzel ki 2. el kullanırım dersen sarı siteye bir bak​

Post automatically merged:

asus ROG Strix Scope aldım 2. el 700 TL ye hatta konu açmıştım alsam mı diye 2023 e kadar garantisi var o kadar sağlam klavye ve güzel ki 2. el kullanırım dersen sarı siteye bir bak​

900 tl ye garantili bulabilirsin bence

cok olmadı bu 3-4 aydır falan var sadece amazonda ben aldım kahverengi switch falanda var gerçekten gördüğüm en f/p klavyedir
hocam klavye cok hoşuma gittide büyüklüğü nasıl ordan biraz şüpheledim cok kucuk gibi

asus ROG Strix Scope aldım 2. el 700 TL ye hatta konu açmıştım alsam mı diye 2023 e kadar garantisi var o kadar sağlam klavye ve güzel ki 2. el kullanırım dersen sarı siteye bir bak​

900 TL ye garantili bulabilirsin bence
tesekkurler hocam ama 2, el almam

hocam klavye cok hoşuma gittide büyüklüğü nasıl ordan biraz şüpheledim cok kucuk gibi

tesekkurler hocam ama 2, el almam
Bir düşün derim bence pişman olmazsın

Ekler

• IMG_20220923_001003.jpg
    IMG_20220923_001003.jpg
    147.1 KB · Hit: 35
bakma burda büyük çıkmış ama küçük gerçekten ve küçük olması FPS oyuncularına büyük bir avantaj hele ki sağa sola yatırıp kullanıyorsan

Geri