BlackSword
80+
- Reaksiyon skoru
- 93
Sistemim bu 12 eylulde alındı hepsi daha yeni acilmis kutulu faturalı sizce ne kadara satmalıyım ?
aynı soruyu sorcaktımo işlemci nasıl 453 TL?
monitörsüz 7k iyi monitörle 8k
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aynı soruyu sorcaktım
Sadece kasayı vatan kampanyasıyla 9.500 e aldım monitör daha dün geldi amazon kampanyada 2100 aldım9 - 9.5 K
Hazır sistem kampanyası olduğu için öyle gozukuyor 453 tl degil normaldesenin seçimin kasayı 10k ya bile almamışsın ama sen bilirsin bide işlemci nasıl 450tl
Dostum butun parcalarin fiyatini alt alta toplayinca zaten 10 ediyor. Niye 10 vermiyorsun.neye göre hesapladın sadece kasayı 10 binden aşağı vermem :xD
11 bine geliyor sadece kasa monitorle beraber 13 bin ediyorHazir sistem oldugu icin firmanin yaptigi ufak bir cakallik o islemci fiyati cok takilmayin
Dostum butun parcalarin fiyatini alt alta toplayinca zaten 10 ediyor. Niye 10 vermiyorsun.
Sistemi daha 10 gun once topladım hocam.Hazir sistem oldugu icin firmanin yaptigi ufak bir cakallik o islemci fiyati cok takilmayin
Dostum butun parcalarin fiyatini alt alta toplayinca zaten 10 ediyor. Niye 10 vermiyorsun.
knk rx6600xt var 11 geldi11 bine geliyor sadece kasa monitorle beraber 13 bin ediyor
Sistemi daha 10 gun once topladım hocam.
knk rx6600xt var 11 geldi
Hocam ben 12 ye ilan attım burdanda fikir alayım dedim lakin 7,8 bin gibi rakamlar bana saçma geldiMadem kafanızda bir fiyat var neden nekdar eder diye konu açıyorsunuz ki zateb bildiğinizi okuyacaksınız
Dostum yanlis yapmissin bu sistem alip 1-2k kar ile satabilecegin bir sistem degil. Bence satmak ile ugrasma. Keyfini cikar. Yok elim sikisik elden cikarmam gerek diyorsan da max satabilecegin 10k gercekler acidir11 bine geliyor sadece kasa monitorle beraber 13 bin ediyor
Sistemi daha 10 gun once topladım hocam.