❌İndirim Bitti! 🔥Nike LeBron 19 1.599,99-1.699,99tl🔥

Bana göre fiyatlar çok pahalı geliyor.Doğrudur Nike basketbol ayakkabısı vs. kaliteli marka evet ama,yani fiyat hala pahalı.
Artık ucuz bir şey yok. Kinetix bile olmuş 300-400 TL.

Aldık bakalım bundan da 1 ayakkabı fiyatına 2 ayakkabı hiç ama hiç fena değil. Tabii ki ucuz değil ancak ayak sağlığı için maalesef çok önemli ürünler olduğu için vermek zorunda kalabiliyoruz.

Ekler

• IMG_20220923_192400.jpg
    IMG_20220923_192400.jpg
    103 KB · Hit: 58
ayakkabılar güzel de renkleri öyle yapmışlar ki çoğu şeye uymaz ayakkabı, alayım diyorum ama uymayınca ne anlamı kalacak

ayakkabılar güzel de renkleri öyle yapmışlar ki çoğu şeye uymaz ayakkabı, alayım diyorum ama uymayınca ne anlamı kalacak
Bu ayakkabılar basket ayakkabısı, genel olarak sahada giyiliyor ve dikkat çekmesi için de renkli tasarımlar yapılıyor. Gündeliğe giymek için ona uygun kombinler yapman lazım ya da renkleri daha düzgün başka bir model alacaksın.

Konuyla biraz alakasız ama ben Nike 36 Low aldım fakat gündelik kullanım için aldım. Sizce iyi bir seçim mi?
Senin için çok farketmez ama Jordan 36 low daha hafiftir büyük iht günlük için daha iyi olur şahsen rengini sevmedim o da zevk meselesi zaten

Kaptın bir tane. Air Jordan XXXVI da indirimde numarası kalmamış hiç numarası olsa onu alacaktım.. numarası uyanlar bir göz atsın Onada tavsiyem sağlan ayakkabı

Kaptın bir tane. Air Jordan XXXVI da indirimde numarası kalmamış hiç numarası olsa onu alacaktım.. numarası uyanlar bir göz atsın Onada tavsiyem sağlan ayakkabı
dışarda oynanmaz sanırım o ayakkabıyla öyle biliyorum. gündelik kullanımda ne ile kombinlenirki

Geri