Hitlerin gerçek boyu kaç ?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

kraxius

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
353
Resmi google kaynaklarında Hitlerin 1.75 olduğunu gösteriyor Bennito Mussolini ise 1.69 aşağıdaki fotolara baktığımızda kamera acısı ve ayakakbilar ile rahat bir 5 cm var fakat asıl sorun şurada Neville chamberlain dönemin ingiltere başkanı churchilden önce gelen başkan 1.88 boyunda fakat bu fotoda nerdeyse aynı boydalar fakat obur fotolara baktığımızda kısa olduğunu görüyoruz sizce hitlerin boyu kaçtı reddit quora gibi forumlarda 175 diyen var 171-173 diyen var bazı kesimler ise 183 diyen var chamberlain fotosunu örnek gösterip tahminime göre hitler ideal 175-170 boylarında sizin düşünceleriniz neler?

Ekler

• images (3).jpeg
    images (3).jpeg
    32 KB · Hit: 1,188
  • images (4).jpeg
    images (4).jpeg
    30.7 KB · Hit: 618
  • images (5).jpeg
    images (5).jpeg
    25.2 KB · Hit: 752
Heinrich Himmler 1.74 olduğuna göre 1.75 civarı olması çok olası.
Nazi Paperwork From Hitler, Himmler, Found In Old Bus

Heinrich Himmler 1.74 olduğuna göre 1.75 civarı olması çok olası.
Nazi Paperwork From Hitler, Himmler, Found In Old Bus
Evet hemen hemen aynı boydalar fakat fotoğraftaki acılar insanı suphelendiriyor özellıkle hindenburg ile olan fotoğrafında hindenburg 1.98 hitler omzuna falan geliyor fotoda 183 tahmini diyenler de var fakat bende 175 civarı olduğu kanaatindeyim .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

HİTLER KİM BE BUNUN GİBİ ADAM VARKENAlıntıyı görüntüle
Bos yapma konuya cevap ver stalin ile ilgili açılmadı konu

Evet hemen hemen aynı boydalar fakat fotoğraftaki acılar insanı suphelendiriyor özellıkle hindenburg ile olan fotoğrafında hindenburg 1.98 hitler omzuna falan geliyor fotoda 183 tahmini diyenler de var fakat bende 175 civarı olduğu kanaatindeyim .

Hindenburg bastonu yüzünden eğik duruyor. Belki o yüzdendir.

Türklerin boyu kaç cm dersek ortalama bir cevap veremeyiz ki hitler için aynı şeyi diyelim

1.60 da var 1.80 de ortalamaya 1.70-1.75 demek yanlış olur çünkü ortalaması o boy değil alt ve üst ölçülerden fazla insan var

Türklerin boyu kaç cm dersek ortalama bir cevap veremeyiz ki hitler için aynı şeyi diyelim

1.60 da var 1.80 de ortalamaya 1.70-1.75 demek yanlış olur çünkü ortalaması o boy değil alt ve üst ölçülerden fazla insan var
Erkekte orta boy 170-175 arasidir türkiye için böyle

Kamera açısı çok sıkıntılı bana görede ama Hitlerin boyu 1.75 bana göre.
Tahminimce o civarlarda bende öyle düşünüyorum

seni bir boş yaparım ben çocuk beni sinir etme bana emir verme toplasan yaşı 15 olmayacak çocuk gelmiş bana emir veriyor sosyal medyanın en sevmediğim şeyi mizaha alışkın değilsen adminleri etiketleyeyim sana defol git forumdan

seni bir boş yaparım ben çocuk beni sinir etme bana emir verme toplasan yaşı 15 olmayacak çocuk gelmiş bana emir veriyor sosyal medyanın en sevmediğim şeyi mizaha alışkın değilsen adminleri etiketleyeyim sana defol git forumdan
Konuşma süt bebesi sana mi sorucam laflara bak atarli bebe babanın forumu mu

Adam akıllı mizah yap ilkokul mizahi yapma gelip burfa klavye delikanlisi

Uygunsuz davranış

yaşın kaç lan senin Allahın ergeni kaç yaşındasın söyle 29 yaşındayım ben adam gibi söyle yaşını ona göre adam mısın diye muamele yapalım

burası ciddi bir ortam değil yeri gelince ciddi sadece genel olarak goy goy ortamı herkes farklı konulara alakasız şeyler atıyor gülücük emojisi bırakıp gülüp gidiyorlar daha 57 mesajın var ciddi ortam arıyorsan git yazım yanlışı yapanı banlayan forum seni bekliyor

yaşın kaç lan senin Allahın ergeni kaç yaşındasın söyle 29 yaşındayım ben adam gibi söyle yaşını ona göre adam mısın diye muamele yapalım

burası ciddi bir ortam değil yeri gelince ciddi sadece genel olarak goy goy ortamı herkes farklı konulara alakasız şeyler atıyor gülücük emojisi bırakıp gülüp gidiyorlar daha 57 mesajın var ciddi ortam arıyorsan git yazım yanlışı yapanı banlayan forum seni bekliyor
29 yaşındasın da hala 15 yaşında gibisin be atarlı ergen 29 yaşındaymış saçma sapan mizah yapıyor burda sanırsın forum açıldığından beri burda klavye delikanlısı

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri