Kıbrıs’tan Alkol Getirmek

LORN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
689
Merhabalar, yarın 2 kişi, 2 adet kaft postacı çantası ile kıbrısa gideceğim günübirlik. Kargoya vermeden uçağa kaç litre alkol sokabilirim?

1 adet viski 2 adet şarap tarzı içkiler getirebilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yüzde 40 üstü bir adet 40 altı 2 adet. Adet dediğim litre😄

1 adet viski 2 adet şarap tarzı içkiler getirebilirsin.

Yüzde 40 üstü bir adet 40 altı 2 adet. Adet dediğim litre😄
Bu çantayı alırlar dimi? Toplam 3 adet biri yüksek alkol diğer 2 düşük alkol. Peki toplam 6L mi oluyor

Ekler

• ACBFCF84-0877-4528-A43C-2B14CE8F7235.png
    ACBFCF84-0877-4528-A43C-2B14CE8F7235.png
    196.7 KB · Hit: 142
Kişi başı 2 100'lük rakı, 1 100'lük viski getiren biliyorum. Kişibaşı limit bu olmalı.

Merhabalar, yarın 2 kişi, 2 adet kaft postacı çantası ile kıbrısa gideceğim günübirlik. Kargoya vermeden uçağa kaç litre alkol sokabilirim?
Kıbrıs'ta bacardi varmı

Ben 1 viski 1 şarap getirdim sorun olmadı. Sınır hakkında bilgim yok.

Kıbrıs'ta bacardi varmı
Bilgim yok

Ben 1 viski 1 şarap getirdim sorun olmadı. Sınır hakkında bilgim yok.
Uçağa mı soktunuz?

Alırlar niye almasınlar.
Önemli olan uçağa alkolün kaç litre aldığını öğrnemem aslında. O çantaya kaç litre koyabilirim?

Olmalı mı yoksa öyle mi?
Öyle. Gözümle alkol sınırı şudur diye bir tabela yazı görmediğim için ucu açık konuştum. Ben bana alkol limiti konusunda yalan söylemeyecek bir arkadaşıma getirttim max. bu kadar getirebiliyorum dedi ve getirdi.

• Beğen
Reaksiyonlar: LORN
Askerden dönerken valizlere sigdirabildigimiz kadar almıştık. 10 litre getiren bile vardı arkadaş ama askerlere mi güzellik yapıyorlardı bilmiyorum ama orda bı denetim yapıldığına dair bişey de görmemiştim. Yasal sınır 3 litre diye duymuştum.

bi arkadasımın arkadaşı 6 şişe alkol getirmiş sorun olmamıs yakın zamanda. arkadasım da 2 şişe getirmiş onda da no problem

Bilgim yok

Uçağa mı soktunuz?

Önemli olan uçağa alkolün kaç litre aldığını öğrnemem aslında. O çantaya kaç litre koyabilirim?
Bir litre viski iki litre şarap kesin getirebilirsiniz.

Geri