xiaomininkiler daha iyi değilmi laBunları kullanıyorum gayet başarılı ürünler. Biraz daha ekleyip 20bin mah lik olanı alırsanız çok daha rahat edersiniz.
![]()
Philips DLP1810NB Siyah 10000 mAh Powerbank Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Philips DLP1810NB Siyah 10000 mAh Powerbank fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Philips DLP1810NB Siyah 10000 mAh Powerbank özelliklerini incele, 489,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Philips DLP1720C 20000 mAh Powerbank Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Philips DLP1720C 20000 mAh Powerbank fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Philips DLP1720C 20000 mAh Powerbank özelliklerini incele, 649,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kullandığım ürünler varken başka önermek istemedim. Nasıl çıkacağını kestirmek zor oluyor.xiaomininkiler daha iyi değilmi la
Kullandığım ürünler varken başka önermek istemedim. Nasıl çıkacağını kestirmek zor oluyor.
Arkadaşlar acil powerbank önerisi lazım.
benim telefon iphone se2020 1821 mah bataryası var 10 bin lik alsam 5 kere mi fulliyebiliyorum öyleyse yeterli olur benim için 10 binlik almak mantıklı benim içinBunları kullanıyorum gayet başarılı ürünler. Biraz daha ekleyip 20bin mah lik olanı alırsanız çok daha rahat edersiniz.
![]()
Philips DLP1810NB Siyah 10000 mAh Powerbank Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Philips DLP1810NB Siyah 10000 mAh Powerbank fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Philips DLP1810NB Siyah 10000 mAh Powerbank özelliklerini incele, 489,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Philips DLP1720C 20000 mAh Powerbank Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Philips DLP1720C 20000 mAh Powerbank fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Philips DLP1720C 20000 mAh Powerbank özelliklerini incele, 649,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Evet ama powerbankler telefonlar gibi hızlı şarj olmadığından tam dolum için 4 5 saat gerekecektir. Sorun olmayacaksa dediğiniz gibi uygun olur.benim telefon iphone se2020 1821 mah bataryası var 10 bin lik alsam 5 kere mi fulliyebiliyorum öyleyse yeterli olur benim için 10 binlik almak mantıklı benim için
hızlı sarj olması için yapabilceiğim bişey var mı kablo vesaireEvet ama powerbankler telefonlar gibi hızlı şarj olmadığından tam dolum için 4 5 saat gerekecektir. Sorun olmayacaksa dediğiniz gibi uygun olur.
Benim gördüğüm powerbankler hep 5V/2A girişe sahip olduğundan daha güçlü bir adaptör kullanmak powerbanke zarar verebilir. Eskiden olduğu gibi 5V/1A girişe sahip olsalar kullanmak iyice işkence olurdu. Çıkış değeri 5V/2.1A veya üstü olabilir ama bu telefonu şarj etme özelliğidir, powerbankin kendi şarjını doldurabilmek giriş değeri önemli.hızlı sarj olması için yapabilceiğim bişey var mı kablo vesaire
10 Dakikalığına 300 TL'ye düşmüştü taak diye yapıştırdım. Kovala bence tekrar düşer.Arkadaşlar acil powerbank önerisi lazım.
Gerçek kapasite farklı oluyor. Yani 10luk batarya 7bin gibi bir şey cihazınızı şarj ederken. 3 3.5 kez şarj eder en fazla.benim telefon iphone se2020 1821 mah bataryası var 10 bin lik alsam 5 kere mi fulliyebiliyorum öyleyse yeterli olur benim için 10 binlik almak mantıklı benim için
İşte anker alırsa dediği gibi veriyor.Redmi powerbank kullanıyorum 20binlik olan. 18w giriş ve çıkışa sahip. 2 USB aynı anda bağlanınca hızlı şarjı gidiyor.
Post automatically merged:
Gerçek kapasite farklı oluyor. Yani 10luk batarya 7bin gibi bir şey cihazınızı şarj ederken. 3 3.5 kez şarj eder en fazla.
Anladım, bilgi için teşekkürler. Tavsiyem qc destekli 18-22w arası ürün alınması.İşte anker alırsa dediği gibi veriyor.