Yardım 20.000 mAh powerbank tavsiyesi

Reaksiyon skoru
57
Bütçe
2000
Arkadaşlar yakında nasipse yurtdışına çıkmayı planlıyorum. Eksiklerimden biride powerbank. Minimum 20.000 mAh olanlardan düşünüyorum. Telefonum Samsung marka ve 25W'a kadar hızlı şarj desteği mevcut. Bana 2000 TL'yi çok fazla aşmayacak şekilde hızlı şarj desteği olan powerbank önerir misiniz? Kullanan ve önermek isteyenlerde önerebilir.

Arkadaşlar yakında nasipse yurtdışına çıkmayı planlıyorum. Eksiklerimden biride powerbank. Minimum 20.000 mAh olanlardan düşünüyorum. Telefonum Samsung marka ve 25W'a kadar hızlı şarj desteği mevcut. Bana 2000 TL'yi çok fazla aşmayacak şekilde hızlı şarj desteği olan powerbank önerir misiniz? Kullanan ve önermek isteyenlerde önerebilir.

Model önerim yok ama ufak bir uyarı geçeyim uçakla götürülecekse maks 27000Mah izin verilen sınır, yani 30000 lik modellerden uzak dur ya konuda belirttiğin gibi 20000 olanlara bak ya da 27000 olarak satılan modeller var onlara bak.

Kriterlerinize göre en mantıklısı Samsung 20.000 mAh powerbank. Sorun yaşamamak için güvenilir bir satıcıdan alın.

Powerbank alırken dikkat edin. Samsung SFC 25W-27W modu için powerbank'ın Type C portundan en az 25W çıkış gücünü ve USB PD 3.0, PPS protokollerini desteklemesi şart.
Nasıl anlayabilirim bu özelliklere sahip olduğunu?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Model önerim yok ama ufak bir uyarı geçeyim uçakla götürülecekse maks 27000Mah izin verilen sınır, yani 30000 lik modellerden uzak dur ya konuda belirttiğin gibi 20000 olanlara bak ya da 27000 olarak satılan modeller var onlara bak.
Uçakla değil karayolu ile gideceğim. Ancak uyarınız için teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,197
Üyeler
192,642
Son üye
ramazanYldrm
Geri