Gpu kullanımı 0'a düşüyor ve ısınıyor

ekran kartı:Asus ROG STRIX Amd Radeon RX 570 4GB OC 256Bit
Anakart: asus prime h310m-k r2.0 intel h310 socket 8.-9.nesil 1151 ddr4 2666mhz anakart
işlemci:Intel Core i3 9100F 3.6GHz 6MB Önbellek 4 Çekirdek 1151 14nm İşlemci
ssd: wd 250 gb + 1tb hardisk
ram: crucial 8gb ballistix sport gray v3 ddr4 2400 mhz
Kasa: Rampage Spectra Tempered Glass Rainbow Fan ve Ledli
güç kaynağı: rampage rmp-500-80p
klavye: Rampage KB-R74 Gökkuşağı Aydınlatmalı USB Oyuncu Q
mouse: everest sgm x7
monitör aoc'nin 60 hz vga girişli eski bir monitörü tam modelini bilmiyorum
Kablolarda bir sıkıntı yok.Zaten sistem de daha 5 aylık vatandan hazır almıştım
500w buna yeter çok ilginç bir de bios yada driver güncellemeyi denermisin muhtemelen sonuç verecektir

Konunun monitör klavyeyle ne alakası var arkadaş? Kablolar falan demişsiniz bide. İnsanları yanlış yönlendirmeyin. Hocam driver windows sürümünüz bios unuz güncel mi? Yazılımsal bir şey muhtemelen.
Win sürümü güncel görünüyor şu an. Ekran kartını geçen gün windows üzerinden güncellerken hatalı sürücü yükledi.Ddu ile temizleyip son sürümü yükledim ama bu olaydan önce de aynı sorun vardı.biosumu nasıl kontrol edebilirim

ekran kartı driverlarını yeni güncelledim.bıosu nasıl güncelleyebilirim
ekran kartı degil aygıt yöneticisindeki bütün driverleri çevrim içi ara diyerek güncelleştir ve internetten anakartının sitesine girerek en yeni bios'u indirip flash diskinin içini temizleyip oraya atmalısın daha sonrasında bios menüsünden güncelleyebilirsin technopat'ın bunun için yaptığı videoyu da youtube de bulabilirsin

ekran kartı degil aygıt yöneticisindeki bütün driverleri çevrim içi ara diyerek güncelleştir ve internetten anakartının sitesine girerek en yeni bios'u indirip flash diskinin içini temizleyip oraya atmalısın daha sonrasında bios menüsünden güncelleyebilirsin technopat'ın bunun için yaptığı videoyu da youtube de bulabilirsin
tamamdır.videoyu izleyip yapmaya çalışacağım.teşekkür ederim

Aygıt yöneticisindeki bütün driverlara dediğiniz işlemi yaptım.Hepsi günceldi. Bıosta ise sürümüm aynı görünüyor ama tarihler farklı. Güncellemeli miyim?

Ekler

• IMG-20200401-WA0032.webp
    IMG-20200401-WA0032.webp
    452.9 KB · Hit: 77
  • IMG-20200401-WA0033.webp
    IMG-20200401-WA0033.webp
    489.4 KB · Hit: 78
Aygıt yöneticisindeki bütün driverlara dediğiniz işlemi yaptım.Hepsi günceldi. Bıosta ise sürümüm aynı görünüyor ama tarihler farklı. Güncellemeli miyim?
dedigim gibi anakartının sitesinden anakartıne uygun olan en güncel bios sürümünü indirip flash diskini boot edip içine atınca bios menüden güncelleyebilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,558
Üyeler
197,494
Son üye
narrator34
Geri